Declaré senčilo za veke, 3 g

S posebnimi barvnimi pigmenti, ki se zlijejo s kožo in jo napravijo žametno in mehko. S posebnimi barvnimi pigmenti, ki se zlijejo s kožo in jo napravijo žametno in mehko.
13367 13367

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: V kolikor poznate številko odtenka nam to sporočite tekom naročila v opombah naročila

S posebnimi barvnimi pigmenti, ki se zlijejo s kožo in jo napravijo žametno in mehko. Odlično se oprijema ter s svetlobnimi efekti ublaži gubice. Je brez parfumov in oftalmološko preizkušen, ne draži oči.

Uporaba:

senčilo nanesemo na predel vek. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem zdravljenju s kisikom

Spremljanje bolnika
Zaradi bolezni in načina zdravljenja so bolniki, ki potrebujejo stalno zdravljenje s kisikom na domu, slabše pokretni in težko prihajajo na preglede k zdravniku. Zato večinoma potrebujejo obiske zdravstvenih delavcev (zdravnika, patronažne službe) na domu.

Ciljni Pa kisika, ki ga z dodajanjem kisika želimo doseči, je okoli 8,0 kPa (60 mmHg). Višje vrednosti ne prinesejo dodatnega izboljšanja kliničnega stanja, so pa zaradi tveganja za hiperkapnijo bistveno bolj nevarne. Zato na viru kisika ne smemo nastavljati previs 0- kih pretokov dodatnega kiska (navadno ustrezajo pretoki med 1 in 4 litri na minuto). Ob kontrolnih pregledih moramo pri bolniku vedno izmeriti saturacijo arterijske krvi. Plinsko analizo arterijske krvi moramo kontrolirati 1, 2 in 12 mesecev po uvedbi trajnega zdravljenja s kisikom in ob težjih poslabšanjih bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja