Declaré skinnatura age solution krema proti gubam, 50 mL

Primerna za občutljivo, zahtevno kožo s prvimi znaki staranja. Primerna za občutljivo, zahtevno kožo s prvimi znaki staranja.
10174 10174

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Declare je z linijo Skinnatura našel ravnovesje med visoko kozmetiko in odgovornostjo do narave. Nežna krema, ki vsebuje bio arganovo olje, bio aloe vero, hialuronskp kislino, bio olje makadamije in bio karatejevo olje, zreducira obsoječe gubice, jo izdatno dolgoročno navlaži ter jo umiri vašo kožo. Primerna za občutljivo, zahtevno kožo s prvimi znaki staranja.

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistilnim mlekom in negovanjem s Skinnatura tonikom za obraz, nanesite kremo na kožo obraza in vratu ter jo nežno vtrite. Kremo uporabljajte za nego kože zjutraj in zvečer pred spanje. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Kaj lahko sami storiteza obvladovanje težav po vstav itvi trajnega urinskega katetra?
Najvažnejša je higiena - nega spolovila in katetra ter redno menjavanje urinskih vrečk. Pomembno je tudi redno in zadostno uživanje tekočin, v količini, kot jih dopušča vaše siceršnje zdravstveno stanje.
Kdaj morate k zdravniku?
Na posvet k zdravniku morate, kadar opazite naslednje spremembe:

• krvav, gost smrdeč ali gnojen urin,

• v primeru zastoja urina,

• če je prisotna močna bolečina v predelu nad sramno kostjo (v pubičnem predelu), ki se stopnjuje,

• kadar opazite vnetje spolovila ob urinskem katetru,

• če kateter izpade.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja