Declaré skinnatura bilance&sooth SOS serum, 30 mL

Iritacije na koži, kot so rdečica, srbež, nabreklost oz. zabuhlost se ob uporabi seruma umirijo. Iritacije na koži, kot so rdečica, srbež, nabreklost oz. zabuhlost se ob uporabi seruma umirijo.
10175 10175

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Serum s takojšnjim delovanje, ki ne masti vaše občutljive kože, je primeren za posebej utrujeno in vzdraženo kožo. Iritacije na koži, kot so rdečica, srbež, nabreklost oz. zabuhlost se ob uporabi seruma umirijo.

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistiilnim mlekom in negovanjem s Skinnatura tonikom za obraz, nanesite serum zjutraj in/ali zvečer na kožo obraza in vratu ter ga nežno vtrite. Ne spirajte! Po uporabi seruma na kožo nanesite negovalno Skinnatura kremo. Serum lahko uporabljate kot dnevno nego vaše kože ali občasno. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Kako se vstavlja trajni urinski kateter?
Zdravnik najprej očisti okolico sečnice, nato pa v sterilnih pogojih in s posebnim gelom, ki omrtvi sluznico, vstavi kateter skozi sečevod do sečnega mehurja. Ko je konica katetra v mehurju, z brizgalko napolni mehurček na konici, da kateter ne more sam izpasti. Na kateter se priključi cevka za odvajanje seča v posebno urinsko vrečko, ki ima ventil za praznjenje.
Kako poteka spremljanje bolnika z vstavljenim trajnim urinskim katetrom?
Pri sumu na vnetje sečil se odvzamejo vzorci urina, nato sledi zdravljenje z antibiotikom ter eventualno menjava trajnega urinskega katetra. Pri zastoju seča pa je potrebno kateter takoj odstraniti in zamenjati z drugim.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov