Declaré skinnatura čistilno mleko, 125 mL

Je nežen, ne ruši naravnega ravnovesja kože in je ne obremenjuje. Je nežen, ne ruši naravnega ravnovesja kože in je ne obremenjuje.
10173 10173

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Declare je z linijo Skinnatura našel ravnovesje med visoko kozmetiko in odgovornostjo do narave. Lahko čistilno mleko , ki vsebuje bio arganovo olje, bio kokosovo olje in bio aloe vero, nežno čisti vašo kožo. Primeren je za odstranjevanje nečistoč ter make-upa. Je nežen, ne ruši naravnega ravnovesja kože in je ne obremenjuje. Čistilno mleko je primerno za vse tipe občutljive kože.

Uporaba

Čistilno mleko nanesite na kožo obraza in vratu, nežno vtrite in dobro izperite z vodo. Hranite na mestu, ki otrokom ni dosegljivo. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete po vstavitvi trajnega urinskega katetra?
Ob vstavitvi trajnega urinskega katetra je zaradi velike občutljivosti sečni ce prisoten neprijeten občutek, ki se omili s posebnim protibolečinskim gelom. Neposredno po vstavitvi lahko imate občutek tujka. Možno je tudi, da kakšen dan ali dva po vstavitvi odvajate rdečkasto obarvan seč, možna je tudi rahla krvavitev ob katetru. Kasneje je zaradi prisotnosti katetra večja verjetnost vnetij spodnjih sečil, predvsem v zadnjih tednih pred zamenjavo. Kadarkoli lahko pride do najbolj neprijetne težave, tj. zamašitve katetra, redko pa lahko kateter tudi izpade.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja