Declaré skinnatura energijska maska, 50 mL

Maska je primerna za vse tipe občutljive kože. Maska je primerna za vse tipe občutljive kože.
10176 10176

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Prijetna osvežilna maska da utrujeni koži novo energijo. Odlična kombinacija bio olj in hialuronske kisline neguje ter reducira gubice, ki so posledica izsušenosti kože, SRC- complex pa umirja razdraženo kožo. Maska je primerna za vse tipe občutljive kože.

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistilnim mlekom nanesite masko na kožo obraza in vratu ter jo pustite delovati 10-15 minut. Masko odstranite in dobro sperite z vodo. Uporabljajte jo 2-3 krat tedenjsko. Po uporabi maske kožo negujte s Skinnatura izbrano kremo za obraz. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Kakšen je običajen potek stanja po namestitvi trajnega urinskega katetra?
Menjava trajnega urinskega katetra je potrebna najmanj na vsakih 6 tednov, v primeru ?pogostejših vnetij ali drugih stanj, predvsem zamašitve, pa po potrebi prej. Trajni urinski kateter je vstavljen samo takrat, kadar je to nujno potrebno. Kadar zanj ni potrebe, ga je potrebno odstraniti.
Kako trajni urinski kateter vpliva na vaše življenje?
Vstavljen trajni urinski kateter je lahko za nekatere ljudi zelo moteč, vendar pa omogoči odvajanje seča, kadar je le-to zaradi različnih anatomskih vzrokov oteženo in s tem pripomore k normalnemu odstranjevanju škodljivih snovi iz telesa, če se le-te izločajo preko ledvic. Ravno tako s posebnimi majhnimi urinskimi vrečkami omogoči praktično popolno opravljanje vsakodnevnih aktivnosti še aktivnim ljudem, ki zaradi različnih vzrokov ne morejo zadrževati seča.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja