Declaré skinnatura krema za okoli oči, 15 mL

Krema je primerna za vse vrste občutljive kože. Krema je primerna za vse vrste občutljive kože.
10177 10177

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Nežna krema za nego občutljive kože okoli oči vsebuje bio arganovo olje, bio kokosovo olje, bio sok aloe vere, hialuronsko kislino, bio makedamijino olje, bio karitejevo maslo, bio divji kostanj, bio hamamelis. Nežno gladi ter izdatno vlaži občutljivo kožo okoli oči in zmanjšuje gube in gubice ter zmanjšuje zabuhlost. Krema je primerna za vse vrste občutljive kože.

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistiilnim mlekom in odstranitvi očesnega make-upa, nanesite kremo na predel kože okoli oči in jo z nežnimi dotiki nežno vtrite. Kremo nanašajte od zunanjega kotička oči proti notranjemu. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Ali in kako se vstavitvi trajnega urinskega katetra lahko izognete?
Trajni urinski kateter se vstavi samo, če je to res potrebno in tega seveda ni mogoče preprečiti. Takoj, ko bodo razmere dovoljevale, vam ga bo zdravnik odstranil.
Spremljanje bolnika
Pri bolniku, ki ima vstavljen trajni urinski kateter, je menjava katetra indicirana najmanj vsakih 6 tednov, po potrebi prej. Ob simptomatskem uroinfektu je indiciran odvzem urina in preiskava po Sanfordu, v primeru hematurije ali eksudata v urinu pa odstranitev katetra. Bolniki s poškodbo hrbtenjače in tisti, ki uporabljajo kateter več kot 10 let, imajo večje tveganje za razvoj tumorja mehurja in ledvičnih zapletov, zato je pri teh bolnikih na mestu občasna diagnostika (slikanje ledvic, urinska citologija, cistoskopija ... ). Na splošno je priporočena uporaba najtanjših in najmehkejših katetrov, ki jih lahko uvedemo in bodo še funkcionalni, ponavadi zadošča že uporaba katetra debeline 14 do 16 F.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja