Declaré skinnatura lift&contour krema za glajenje gub, 50 mL

Za krepkejšo, preoblikovano, prožnejšo ter nežnejšo kožo! Za krepkejšo, preoblikovano, prožnejšo ter nežnejšo kožo!
10178 10178

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. DeclarĂŠ je z linijo Skinnatura našel ravnovesje med visoko kozmetiko in odgovornostjo do narave. Intenzivna negovalna krema, ki vsebuje bio arganovo olje, bio aloe vero, hialuronskp kislino, bio olje makadamije in bio karatejevo olje ščiti kožo, jo izdatno vlaži, reducira znake staranja kože in jo varuje pred hitrim staranjem in vidnimi znaki časa. Gubice in ohlapni predeli kože na obrazu in vratu se ob redni uporabi, zaradi povečane elastičnosti kože, omilijo. Za krepkejšo, preoblikovano, prožnejšo ter nežnejšo kožo! Primerna za vse vrste občutljive zrele kože!

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistiilnim mlekom in negovanjem s Skinnatura tonikom za obraz, nanesite kremo na kožo obraza in vratu ter jo nežno vtrite. Kremo uporabljajte za nego kože zjutraj in zvečer pred spanje. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Možni zapleti in njihovo zdravljenje
Možni zapleti so: obstrukcija katetra, kjer je potrebna njegova takojšnja menjava. V primeru nesterilnc aplikacije katetra in posledičnega simptomatskega vnetja postopamo enako kot pri vseh ostalih vnet jih, tj. zdravljenje po Sanfordu z menjavo katetra. Če pride do iztrganja katetra, poškodbe uretre ali hematurije, pa je indiciran pregled pri urologu.
Posebna opozorila
Huda bolečina v pubičnem delu z retenco urina je indikacija za takojšnjo menjavo katetra.

Kljub vsem naporom je pri dolgotrajni kateterizaciji bakteriurija neizbežna. Zdravimo le simptomatske oblike. Vnetja so ponavadi polimikrobna, tako da ogroženi bolniki potrebujejo dvotirno antibiotično zaščito.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja