Declaré skinnatura multiforce aktivacijska krema, 50 mL

Primerna za občutljivo kožo, ki kaže znake utrujenosti. Primerna za občutljivo kožo, ki kaže znake utrujenosti.
10179 10179

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Declare je z linijo Skinnatura našel ravnovesje med visoko kozmetiko in odgovornostjo do narave. Nežna krema, ki vsebuje bio arganovo olje, bio aloe vero, hialuronskp kislino, bio olje makadamije in bio karatejevo olje vitalizira vašo kožo, odpravlja znake utrujenosti ter vašo kožo regenerira. Po redni uporabi kreme bo vaša koža prožna, na dotik nežna in božanskega izgleda. Primerna za občutljivo kožo, ki kaže znake utrujenosti.

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistiilnim mlekom in negovanjem s Skinnatura tonikom za obraz, nanesite kremo na kožo obraza in vratu ter jo nežno vtrite. Kremo uporabljajte za nego kože zjutraj in zvečer pred spanje. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Kajenje je razvada, ki uničuje kadilčevo zdravje in zdravje ljudi v njegovi okolici. Tobak lahko kadimo na različne načine: v obliki cigarete, cigare, pipe, zvitka ... Cigaretni dim vsebuje preko 4.700 kemikalij, 60 od njih pa je znanih kancerogenov (povzročajo raka). Pri gorenju tobaka se sprošča veliko snovi, od katerih so najpomembnejše katran, nikotin in ogljikov monoksid. Nikotin je eden izmed glavnih faktorjev, ki povzroči zelo hiter razvoj zasvojenosti od kajenja. Katran vsebuje mikroskopsko majhne saj aste delce, ki se naberejo na sluznici dihalnih poti, nekaj pa ga pride tudi v prebavila s požiranjem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede