Declaré skinnatura re-structure&lift elixier serum, 30 mL

Serum je primeren za vse vrste občutljive, zahtevne, zrele kože! Serum je primeren za vse vrste občutljive, zahtevne, zrele kože!
10180 10180

Ocene in mnenja

Opis

Skinatura je certificirana bio kozmetika namenjena negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Serum s takojšnjim delovanje, ki ne masti vaše občutljive kože, je primeren za zahtevno zrelo kožo. Bio olja, bio sok aloe vere hialuronksa akislina in druge bio sestavine zreducirajo gubice, preoblikujejo, vitalizirajo in okrepijo vašo kožo. Serum je primeren za vse vrste občutljive, zahtevne, zrele kože!

Uporaba

po čiščenju s Sinnatura čistiilnim mlekom in negovanjem s Skinnatura tonikom za obraz, nanesite serum zjutraj in/ali zvečer na kožo obraza in vratu ter ga nežno vtrite. Ne spirajte! Po uporabi seruma na kožo nanesite negovalno Skinnatura kremo. Serum lahko uporabljate kot dnevno nego vaše kožo ali občasno. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Declaré skinnatura

Skinnatura je certificirana bio kozmetika namenjena  negi občutljive kože s SRC-complecs-om (sensitivity reducing complex- kompleks za zmanjševanje občutljivosti kože). Rastlinske sestavine v kozmetiki se pridobivajo iz ekološko kontroliranih pridelav. Vse sestavine kot so dišave, ekstrakti kakor tudi eterična olja, so povsem naravne. Skinnatura nudi vaši občutljivi koži najboljše iz narave in ji pričara edinstven izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Večina katrana se iz organizma kadilca nikoli ne izloči in tako povzroči nepopravljive okvare (kronični bronhitis, emfizem pljuč, rak na pljučih in na drugih organih). Ogljikov monoksid je strupen plin brez vonja, ki izpodriva kisik iz krvi, kar lahko privede do pomanjkanja kisika v tkivih in organih.

Raziskave so pokazale, da v Sloveniji kadi 23 % vseh polnoletnih prebivalcev. Največji delež kadilcev je v starostni skupini od 30 do 391et. Delež kadilcev po 40. letu starosti upada, kar je verjetno posledica dejstva, da se v tej starosti že pojavljajo prve zdravstvene težave zaradi kajenja, kar osebe sili v opuščanje kajenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja