Declaré stress balance pomirjajoča krema, 50 mL

Vlažnost kože se izboljša za 30%. Vlažnost kože se izboljša za 30%.
10181 10181

Ocene in mnenja

Opis

SOS-nega za suho, preobremenjeno kožo s takojšnjim učinkom. Vlažnost kože se izboljša za 30%. Izdatna krema z naravnim izvlečkom kamilice in 45% vsebnostjo lipidnih olj pomiri obremenjeno kožo in jo ponovno uravnovesi. Olajša napetost in reducira rdečico, nastalo zaradi suhosti.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na obraz in vrat. Prva pomoč ali regenerativna nega za od okolja vzdraženo kožo; podnevi/ponoči. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré stress balance

Stress balance je pomirjevalna linija za nego kože, ki pričara takojšnje olajšanje in sprostitev. Za razdraženo kožo s težavami kot so: rdečica, srbenje, občutljivost na klimatske razmere in stresen način življenja.     
Vaša občutljiva koža se dan za dnem sreča s številnimi dražljaji iz okolja kot so: onesnaženje, ultravijolični žarki, ter vremenske spremembe. Na videz kože pa vplivajo nenazadnje tudi notranje dejavniki, kot na primer stres.
Občutljiva koža je še posebej ranljiva na te dejavnike in reagira tako, da se razdraži (rdečica, suhost ali zategnjenost) in s tem izgubi svoje ravnovesje.
Kot odgovor Declaré ponuja posebne izdelke, ki hitro pomirijo kožo in  pomagajo povrniti mehkobo ter udobje vaši občutljivi koži.
Zaščitna funkcija pri razdraženi koži je oslabljena, s čimer je škodljivim substancam omogočen še lažji prodor v kožo. Bistvo linije Stress Balance je hitro izboljšanje zaščitne funkcije kože, s čimer se prepreči izgubljanje vlage ter odpravijo težave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete, če kadite?
Kajenje povzroča številne zaplete in težave, ki so navedeni v nadaljevanju.

Odvisnost
Odvisnost od kajenja je podobna odvisnostim od drugih drog oz. psihoaktivnih snovi. Potencial za razvoj odvisnosti od nikotina je zelo močan, saj se učinek nikotina pokaže že nekaj sekund po vdihavanju tobačnega dima. Ko se pri kadilcu koncentracija nikotina v telesu zniža, kadilec to občuti kot izrazito željo po cigareti. Močan pospeševalni učinek pri nastanku odvisnosti od nikotina imajo dejavniki okolja, ki omogočijo in vzdržujejo odvisniško vedenje: cena in dostopnost tobačnih izdelkov, sprejemanje kajenja kot družbeno primerne oblike vedenja ... Pri odvisnosti od kajenja pride tudi do pojava tolerance, kar pomeni, da kadilec za vzdrževanje psiho-fizičnega ugodja potrebuje vedno več cigaret.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja