Declaré stress balance pomirjajoča krema za nego kože obraza, 50 mL

Uživajte v globoki sproščenosti in negovanem občutku Vaše kože. Uživajte v globoki sproščenosti in negovanem občutku Vaše kože.
10182 10182

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vzdraženo, izredno občutljivo kožo. Vsebuje sensiline iz izvlečka lanovih semen in izvleček ognjiča ter alantoin in bisabolol. Po 28-dnevni uporabi se občutljivost kože zmanjša do 70%. Nežna nega z dragocenim phyto-kompleksom pomiri razdraženo kožo in jo ščiti pred dražilnimi substancami ter okrepi njeno odpornost; reducira njeno preobčutljivost. Uživajte v globoki sproščenosti in negovanem občutku Vaše kože.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na obraz in vrat, podnevi/ponoči; stalna nega za izredno vzdraženo kožo; regenerativna nega. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré stress balance

Stress balance je pomirjevalna linija za nego kože, ki pričara takojšnje olajšanje in sprostitev. Za razdraženo kožo s težavami kot so: rdečica, srbenje, občutljivost na klimatske razmere in stresen način življenja.     
Vaša občutljiva koža se dan za dnem sreča s številnimi dražljaji iz okolja kot so: onesnaženje, ultravijolični žarki, ter vremenske spremembe. Na videz kože pa vplivajo nenazadnje tudi notranje dejavniki, kot na primer stres.
Občutljiva koža je še posebej ranljiva na te dejavnike in reagira tako, da se razdraži (rdečica, suhost ali zategnjenost) in s tem izgubi svoje ravnovesje.
Kot odgovor Declaré ponuja posebne izdelke, ki hitro pomirijo kožo in  pomagajo povrniti mehkobo ter udobje vaši občutljivi koži.
Zaščitna funkcija pri razdraženi koži je oslabljena, s čimer je škodljivim substancam omogočen še lažji prodor v kožo. Bistvo linije Stress Balance je hitro izboljšanje zaščitne funkcije kože, s čimer se prepreči izgubljanje vlage ter odpravijo težave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Abstinenčna kriza
Abstinenčna kriza se pojavi pri večini kadilcev, ki prenehajo kaditi. Znaki so najbolj izraziti v prvih 24 do 48 ur po prenehanju kajenja, trajajo pa vsaj 2 tedna. Mnogi nekdanji kadilci pa pravijo, da pogosto (ali celo stalno) občutijo željo po cigareti, ki se ji morajo močno upirati. Abstinenčni znaki so specifično vezani na nikotin. Znaki abstinenčne krize po opustitvi kajenja pa so močno izražena želja po nikotinu, glavobol, tesnoba, tiščanje v prsih, nespečnost, depresija, motnje koncentracije, nepotrpežljivost, razdražljivost, nemir, znižana frekvenca srčnega utripa, povečanje teka in zaprtje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja