Declaré Sun allergy anti wrinkle zaščitni losjon SPF 30, 200 mL

Idealna zaščita za tiste, ki trpijo zaradi alergij. Idealna zaščita za tiste, ki trpijo zaradi alergij.
593621 13364

Ocene in mnenja

Opis

Idealna zaščita za tiste, ki trpijo zaradi alergij. Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Declaré je razvil nove produkte z moderno zaščitno tehnologijo za nego, ki jo potrebuje občutljiva koža. Nov svetlobno stabilen UVB filter v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom ščiti pred sončnimi opeklinami, svetlobno stabilen UVA v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom pa  pred  prezgodnjim staranjem kože, pigmentnimi madeži in gubicami. Izdelk je vodoodporen in primeren tudi za občutljivo kožo obraza in vratu. Zaščitni  faktor prilagodite vašemu tipu kože. Pretirano izpostavljanje soncu je škodljivo! Izogibajte se intenzivnega opoldanskega sonca! Primerno zaščitite dojenčke in majhne otroke!

Uporaba

 Izdelek nanesite na kožo in ga enakomerno porazdelite  15 min pred izpostavljanjem sončnim žarkom.  Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegano pitje alkohola

Kako tvegano pitje alkohola vpliva na vaše življenje?
Pri bolnikih, ki tvegano uživajo alkohol, je kakovost življenja bistveno okrnjena. To se najprej odraža na družinskem življenju, bolnik vse bolj opušča stike s prijatelji in vse več svojega časa in denarja namenja iskanju alkohola. Čeprav gre navadno za dobre delavce, tak bolnik postane pri svojem delu manj učinkovit, dela napake in je pogosto (zaradi opitosti ali zapletov bolezni) odsoten z dela, kar ga sčasoma lahko stane službe. Slednje lahko vodi v dokončen propad osebe ali pa je dober povod za začetek zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja