Declaré Sun zaščitno mleko za sončenje SPF 15, 150 mL

Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito.
13366 13366

Ocene in mnenja

Opis

Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Declaré je razvil nove produkte z moderno zaščitno tehnologijo za nego, ki jo potrebuje občutljiva koža. Nov svetlobno stabilen UVB filter v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom ščiti pred sončnimi opeklinami, svetlobno stabilen UVA v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom pa  pred  prezgodnjim staranjem kože, pigmentnimi madeži in gubicami. Izdelk je vodoodporen in primeren tudi za občutljivo kožo obraza in vratu. Zaščitni  faktor prilagodite vašemu tipu kože. Pretirano izpostavljanje soncu je škodljivo! Izogibajte se intenzivnega opoldanskega sonca! Primerno zaščitite dojenčke in majhne otroke!

Uporaba

 Izdelek nanesite na kožo in ga enakomerno porazdelite  15 min pred izpostavljanjem sončnim žarkom.  Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegano pitje alkohola

Spremljanje bolnika
Predlagamo, da zdravnik enkrat letno bolniku postavi vprašanje o pitju alkohola. Če je odgovor pozitiven, izpolni enega od vprašalnikov. Če je rezultat negativen, ponavlja vprašanje enkrat letno. Če je pozitiven, opravi klinični pregled, laboratorijske preiskave in potrebne specialistične preglede. Če oceni, da gre za škodljivo rabo alkohola, zadostuje nasvet za zmanjšanje pitja ali za spremembo vedenja in kontrolni pregled (npr. čez 1-3 mesece). Če pa sumi na odvisnost od alkohola, bolnika napoti na pregled kalkohologu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja