Declaré Sunsenzitive Anti-wrinkle Sun zaščitna krema SPF 30, 75 mL

Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito.
909335 13362

Ocene in mnenja

Opis

Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Declaré je razvil nove produkte z moderno zaščitno tehnologijo za nego, ki jo potrebuje občutljiva koža. Nov svetlobno stabilen UVB filter v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom ščiti pred sončnimi opeklinami, svetlobno stabilen UVA v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom pa  pred  prezgodnjim staranjem kože, pigmentnimi madeži in gubicami. Izdelk je vodoodporen in primeren tudi za občutljivo kožo obraza in vratu. Zaščitni  faktor prilagodite vašemu tipu kože. Pretirano izpostavljanje soncu je škodljivo! Izogibajte se intenzivnega opoldanskega sonca! Primerno zaščitite dojenčke in majhne otroke!

Uporaba:

Izdelek nanesite na kožo in ga enakomerno porazdelite  15 min pred izpostavljanjem sončnim žarkom.  Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegano pitje alkohola

Zdravnik družinske medicine se z bolnikom lahko dogovori ta poskusno obdobje abstinence ali vsaj omejenega uživanja alkohola. Po enem do treh mesecih je potreben kontrolni pregled, na katerem skupaj ocenita, ali se je bolnik dogovora lahko držal. Če zdravnik sumi, da gre pri bolniku za odvisnost, ga napoti na pregled k psihiatru alkohologu, ki bo postavil dokončno diagnozo in se skupaj z bolnikom dogovoril o načinu zdravljenja. Bolnikov, ki so sposobni svojo odvisnost obvladovati sami, je zelo malo, zato nezdravljena bolezen vodi v vse hujši telesni, duševni in socialni propad človeka, ki končno zboli in umre zaradi katerega od zapletov bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede