Declaré Sunsenzitive Anti-wrinkle Sun zaščitna krema SPF 50, 75 mL

Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito.
13363 13363

Ocene in mnenja

Opis

Vaša občutljiva koža reagira na vse zunanje  dejavnike, tudi na sonce bolj intenzivno, zato potrebuje prav posebno nego in zaščito. Declaré je razvil nove produkte z moderno zaščitno tehnologijo za nego, ki jo potrebuje občutljiva koža. Nov svetlobno stabilen UVB filter v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom ščiti pred sončnimi opeklinami, svetlobno stabilen UVA v kombinaciji s microfinim Titanovim Dioxidom pa  pred  prezgodnjim staranjem kože, pigmentnimi madeži in gubicami. Izdelek je vodoodporen in primeren tudi za občutljivo kožo obraza in vratu. Zaščitni  faktor prilagodite vašemu tipu kože. Pretirano izpostavljanje soncu je škodljivo! Izogibajte se intenzivnega opoldanskega sonca! Primerno zaščitite dojenčke in majhne otroke!

Uporaba:

Izdelek nanesite na kožo in ga enakomerno porazdelite  15 min pred izpostavljanjem sončnim žarkom.  Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tveganje pitje alkohola

Kako poteka zdravljenje bolnika, ki tvegano pije alkohol?
Zdravljenje škodljive rabe alkohola lahko poteka pri zdravniku družinske medicine ali pri psihiatru in temelji na zmanjševanju količine popitega alkohola in psiho terapiji. Če gre za odvisnost od alkohola, je potrebno zdravljenje pri psihiatru - alkohologu. Najpogosteje se odločimo za bolnišnično, včasih pa tudi za ambulantno zdravljenje. Dobrodošlo je, da je bolnik za zdravljenje motiviran in da ga začne trezen, v nasprotnem primeru pa so prvi dnevi zdravljenja v bolnišnici namenjeni streznitvi, nadaljnje zdravljenje pa psihoterapevtski in skupinski obravnavi. Včasih psihiater presodi, da so potrebna tudi zdravila (za zmanjševanje želje po alkoholu, lajšanje simptomov odtegnitve ali za zdravljenje razpoloženjskih motenj).

Po končanem zdravljenju v bolnišnici je potrebno vzdrževanje abstinence, zato se naj zdravljeni odvisniki vključijo v Klub zdravljenih alkoholikov, ki jim je pri tem v pomoč, prihajajo pa tudi na kontrolne preglede k psihiatru.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja