Declaré vital balance nutrivital poživljajoča 24-urna krema za obraz, 50 mL

Daje naravno svež videz. Daje naravno svež videz.
585793 10185

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vse tipe kože. Vitaminski koktajl (A,E,B5)za poživitev kože. Vsebuje liposome z vitamini, ki hitro prodrejo globoko v kožo, in UVA/UVB filter. Stimulira obnovitveni proces celic in izboljšuje teksturo kože; dolgotrajno vlaži in ščiti pred obremenjujočimi vplivi okolja ter svetlobno pogojenim staranjem kože. Daje naravno svež videz.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na obraz in vrat. Podnevi/ponoči. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré vital balance - linija za utrujeno kožoVital balance je hranljiva nega za večjo vitalnost in poživitev kože. Z aktiviranjem sestavin regenerira pomanjkljivosti, naredi kožo sijoče lepo in učinkuje proti prezgodnjemu staranju kože.

Občutljiva koža ima običajno izredno nežno in nestabilno ravnovesje, pomanjkanje maščob in/ali vlage postane hitro opazno. Declaréjeva posebna linija Vital balance učinkovito kljubuje pomanjkanju vlage in vitalnosti ter  ohranja/vzpostavlja nežno ravnovesje ter kožo naredi mehko, prožno in sijoče lepo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Splošni videz

Splošni videz
Dolgoletne kadilce prepoznamo že po njihovem zunanjem telesnem izgledu, spremlja pa jih tudi neprijeten vonj. Kadilec ima pri 40. letih enako zgubano kožo kot nekadilec pri 60. letih, koža je tudi tanjša in slabše prekrvavljena. Zobje, včasih pa tudi nohti in koža na rokah, se obarvajo rumeno.
Nosečnost
Kajenje zelo škodi še nerojenemu otroku. Otroci kadilk imajo namreč v povprečju nižjo porodno težo, funkcija njihovih pljuč pa je Že ob rojstvu slabša. V prvih letih življenja so bolj nagnjeni k nastanku okužb, alergij ter bronhiaj. ni astmi. Nenazadnje pa otroci kadilk pogosteje postanejo tudi sami kadilci, ko odrastejo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja