Declaré vital balance ocean.s best vlažilna obnovitvena krema za obraz, 15 mL

Vašo kožo in ji dajejo neverjetno mehkobo, za senzacionalno svež, vitalen videz. Vašo kožo in ji dajejo neverjetno mehkobo, za senzacionalno svež, vitalen videz.
10186 10186

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vse tipe kože. Koncentrirana moč morja za sijočo lepoto Vaše zahtevne kože. Čudovito mehka krema z izjemno učinkovito kombinacijo morskih mineralov, mikroelementov, izvlečkov alg in haloge stimulira aktivnost celic in deluje proti zunanjim znakom stresa ter utrujenosti. S 24-urnim vlaženjem; dragocena olja razvajajo Vašo kožo in ji dajejo neverjetno mehkobo, za senzacionalno svež, vitalen videz.

Uporaba

Zjutraj in zvečer po čiščenju nanesite na obraz in vrat. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré vital balance - linija za utrujeno kožoVital balance je hranljiva nega za večjo vitalnost in poživitev kože. Z aktiviranjem sestavin regenerira pomanjkljivosti, naredi kožo sijoče lepo in učinkuje proti prezgodnjemu staranju kože.

Občutljiva koža ima običajno izredno nežno in nestabilno ravnovesje, pomanjkanje maščob in/ali vlage postane hitro opazno. Declaréjeva posebna linija Vital balance učinkovito kljubuje pomanjkanju vlage in vitalnosti ter  ohranja/vzpostavlja nežno ravnovesje ter kožo naredi mehko, prožno in sijoče lepo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav v zvezi s kajenjem?
Ker kajenje povzroča zelo hiter nastanek odvisnosti, je edina možnost za obvladovanje kajenja, da sploh nikoli ne začnete kaditi. Če pa že kadite, je pomembno, da čimprej nehate. Pri tem je ključnega pomena vaša odločitev, ostale metode pomoči (opisane so v točki 6) pa so namenjene le lažjemu prenehanju kajenja in blaženju posledic abstinenčne krize.

Če ste nekadilec, je pomembno, da se izogibate zaprtim prostorom, nasičenim s cigaretnim dimom. Prav tako je pomembno, da otrok nikakor ne izpostavljate cigaretnemu dimu. Dokazano je namreč, da tudi vdihavanje cigaretnega dima (pasivno kajenje) povzroča resne zdravstvene zaplete.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja