Deep Blue hitri antigenski test SARS COVID-19, 1 ali 5 testov
Deep Blue hitri antigenski test SARS COVID-19, 1 ali 5 testov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Deep Blue hitri antigenski test SARS COVID-19, 1 ali 5 testov

Proizvajalec: Moja lekarna d.o.o.
Deep Blue hitri antigenski test Sars-Covid-19 je namenjen samotestiranju ter odvzemu brisa iz sprednjega dela nosne votline.
Cena: 2,59 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test
Težavacovid

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Deep Blue hitri antigenski test Sars-Covid-19 je namenjen samotestiranju ter odvzemu brisa iz sprednjega dela nosne votline.

Prednosti testa

  • za samotestiranje
  • enkratna uporaba
  • preprost odvzem
  • hitro kvalitativno določanje

Delovanje Deep Blue hitrega antigenskega testa SARS COVID-19

Prepričajte se o okužbi s Covid-19 na preprost način, s samotestiranjem. Na voljo vam je test Deep Blue, ki je hitri antigenski test za samotestiranje.

Ta test omogoča preverjanje prisotnosti antigenske molekule, ki jo proizvaja okužba s Covid-19. Deep Blue je enostopenjski imunokromatografski in vitro test. Bris se odvzame iz sprednjega dela nosne votline. Dovolj je že 2,5 cm od roba nosnice.

Gre za metodo kvalitativnega odkrivanja prisotnosti okužbe s Sars-CoV-2. Ta hitri test omogoča samotestiranje, kar je v teh časih izredno pomembno za hitro odkrivanje prisotnosti okužbe.

Deep Blue hitri antigenski test je odličen za razreševanje začetnih dvomov, ko sumite, da ste bili v stiku z okuženo osebo, ali da ste morebiti že okuženi. Inkubacijska doba virusa od okužbe do pojava simptomov je nekje od 2 do 14 dni. Najpogosteje sicer traja od 5 do 6 dni, da se pojavijo prvi simptomi. Kot simptome prištevamo predvsem povišano telesno temperaturo, utrujenost, suh kašelj in pa tudi vneto grlo ter zamašen nos. Pogost znak okužbe je tudi izguba okusa ter vonja. Deep Blue test je primeren predvsem za tiste, ki imajo sum na Covid 19 v prvih 7 dneh po pojavu okužbe.

Kljub temu, da je test manj občutljiv kot PCR test, daje hitrejše rezultate. To pa vam omogoči, da se ob morebitni okužbi pravočasno izolirate in ne okužite preveč oseb.

Hitri antigenski test se ne sme uporabljati kot edina osnova za diagnozo ali izključitev okužbe z novim koronavirusom Sars-CoV-2.

Uporaba testa

Pred izvedbo testiranja preberite navodila, ki so priložena testu.

Predno odvzamete bris, si dobro izpihajte nos ter umijte roke.

Pripravite si testno kaseto in na ekstracijski epruveti odprite pokrovček.

Iz embalaže vzemite sterilen bris.

Sprostite glavo, dihajte skozi usta. Bris dajte v eno nosnico, najmanj 2,5 cm globoko oziroma dokler ne čutite upora. Po nosnici zavrtite bris vsaj 5x in ponovite postopek še v drugi nosnici.

Bris z vzorcem vstavite v epruveto, kjer ga zadržite vsaj 10 sekund in 3x pritisnite bris ob steno epruvete. Nato epruveto zatesnite.

Nakapajte dve kapljici v vdolbinico testne kasete. Pričnite meriti rezultate. Po 15 minutah, je rezultat viden na testi kaseti.

V pakiranju

1 testna ploščica, 1 palčka za bris za enkratno uporabo, 1 raztopina za ekstrakcijo in navodila za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test
Težavacovid

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.