Dehinel Plus Flavour tablete, 4 tablete

Dehinel Plus Flavour so tablete primerne za pse v primeru glist in trakulj. Dehinel Plus Flavour so tablete primerne za pse v primeru glist in trakulj.

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.Dehinel Plus Flavour so tablete primerne za pse v primeru glist in trakulj. Tablete proti glistam in trakuljam so primerne tako za odrasle pse kot tudi že pri mladičih.

Dehinel Plus Flavour učinkuje proti

- sledečim glistam:
Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum

- sledečim trakuljam:
Taenia spp., Dipylidium caninum

1 tableta Dehinel Plus Flavour vsebuje

Prazikvantel                               50 mg

Febantel                                     150 mg

Pirantelembonat                         144 mg

Dehinel Plus Flavour je mogoče deliti na polovico ali na četrtine ter jih apliciramo po delih, v kolikor celotno tableto težje apliciramo.

Dehinel Plus zdravila ne uporabljajte na mladičih, ki so mlajši od dveh tednov ali pa tehtajo manj od 2000 g (2 mg). V kolikor je pes preobčutljiv na Dehinel Plus Flavour zdravilo tega prenehajte dajati.

Dajanje ter odmerjanje Dehinel Plus Flavour tablet

Odmerite 1 tableto na 10 kilogramov telesne teže živali kar ustreza 15 mg febantela, 14,4 mg oirantela ter 5 mg prazikvantela.

Tableto vmešajte v hrano oziroma aplocirajte živali peroralno (v kolikor je takšen način sploh mogoč). Ustreznost odmerjanje zavisi od natančno določene telesne teže živali.

Za preventivo je potrebno odmerjanje 1 odmerek na vsake 3 mesece. V kolikor je pes zelo invadiran z notranjimi zajedalci pa je ponovitev odmerjanja smiselna že po 14 dneh od prvega odmerka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Krka Krka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja