Delarom anti - age aroma za vzpostavljanje ravnovesja

Anti-age aroma za vzpostavljanje ravnovesja.<br> Anti-age aroma za vzpostavljanje ravnovesja.
904643 10428
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Olje za obraz z magnolijo - za vse tipe kože
AROMAKOLOGIJA - Delarom uporablja izključno naravne dišave, ki pomagajo vzpostavljati ravnovesje, delujejo protistresno in vam na ta način povrnejo energijo. Izdelki Delarom vas ponesejo v svet ugodja barv in dišav Mediterana.

Vsebuje

eterično olje suhocvetnice, eterično olje muhuhu, eterično olje vrtnice, eterično olje ylang-ylanga, eterično olje pačulija, izvleček vanilije

Anti-age aroma za vzpostavljanje ravnovesja je KOKTAIL ČISTIH IN NARAVNIH ETERIČNIH OLJ. Njegov vonj je OČARLJIV in ZAPELJIV. Nanos je ENOSTAVEN IN NATANČEN zahvaljojoč steklenički s kapalko, ki omogoča nanos točno določene količine. Anti-age aroma prinaša koži TAKOJŠNJE UGODJE. Vaša koža je bolj NAPETA in GLADKA. - Uporabljajte zjutraj in/ ali zvečer. - Nanesite majhno količino na obraz in vrat. - Nežno gladite dokler se ne vpije. - Nadaljujte z vašo običajno nego.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odvisnost od prepovedanih drog

Spremljanje bolnika
Zdravljenje in vodenje odvisnikov od prepovedanih drog je izjemno zahteven proces in zahteva dodatna znanja in veščine, s pomočjo katerih lahko zdravnik ustrezno vrednoti in obvladuje večkrat manipulativno vedenje odvisnika. Poznavanje osnovnih načel vedenjske terapije, veščin sporazumevanja in značilnosti posameznih oblik prepovedanih drog so metode, s pomočjo katerih spremljanje odvisnikov v ambulantah družinske medicine postane učinkovito. Pogosto je potrebno vzpostaviti učinkovito sodelovanje z drugimi terapevti v postopku zdravljenja odvisnika in dosledno upoštevati dogovor o predpisovanju različnih antidepresivov, opioidnih analgetikov ter pomirjeval. Dovoljenje za predpisovanje metadonske terapije pa imajo le posebej usposobljeni zdravniki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja