Delarom Enzym Detox Peel piling maska, 30 g

Izdelek je zasnovan v obliki encimske maske, ki je nanešena na bio celulozno svilnato tkanino. Slednja se dobro oprime kožne površine, nato pa inovativni kompleks encimov papaje, ksilin iz sadja, bogatega z glikolno kislino ter oranžnim hidrolatom poskrbi za odstranitev odmrlih kožnih celic. Izdelek je zasnovan v obliki encimske maske, ki je nanešena na bio celulozno svilnato tkanino. Slednja se dobro oprime kožne površine, nato pa inovativni kompleks encimov papaje, ksilin iz sadja, bogatega z glikolno kislino ter oranžnim hidrolatom poskrbi za odstranitev odmrlih kožnih celic.
5865 5865

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Katarina **** 2. 01. 2011 01:00
Krema,ki nudi odlično zaščito pred sončnimi opeklinami, zmanjša občutljivost kože na sonce in s tem ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

V okviru linije Delarom je bila zasnovana tudi encimska maska, ki deluje intenzivno razstrupljevalno na kožno povrhnjico. 

Izdelek je zasnovan v obliki encimske maske, ki je nanešena na bio celulozno svilnato tkanino. Slednja se dobro oprime kožne površine, nato pa inovativni kompleks encimov papaje, ksilin iz sadja, bogatega z glikolno kislino ter oranžnim hidrolatom poskrbi za odstranitev odmrlih kožnih celic.

Na opisani način maska poskrbi za odstranitev popolnoma vseh nečistoč s kože. Te se namreč na koži nabirajo vsakodnevno, pri tem pa jih s prostim očesom morda niti ne opazimo.

Piling maska je zaradi svojega nežnega, vendar hkrati učinkovitega delovanja primerna prav za vse tipe kože, tj. od najobčutljivejših ter vse do normalnih tipov.

Učinki piling maske

Koža je po uporabi maske izdatno nahranjena ter optimalno hidrirana.

Očiščenost kože ter svež občutek zagotovljena.

Utrujena koža je po uporabi občutno manj utesnjujoča, je povsem regenerirana in deluje vidno pomlajena.

Uporaba encimske maske Delarom

Kožo na obrazu je potrebno pred uporabo maske nežno, a natančno očistiti ter osušiti. Nadalje masko nanesite na obraz, tako da bo popolnoma prekrivala vse kotičke. Pustite delovati 10 minu, nato pa masko odstranite.

Ostanek tekočine z maske, ki se ni vpil v kožo na obrazu, nežno odstranite z uporabo tonika ter bombažne blazinice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Aromaterapija

Kakovost olj, ki jih ponujajov lekarnah, je praviloma bistveno boljša kot v prodajalnah supermarketov. Vendar pa tudi pri kakovostnejših eteričnih oljih? lahko pride pri nanosu na kožo do zavrnitvene reakcije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov