Delarom hidratantna maska z izvlečkom granatnega jabolka, 50 mL

Hidratantna maska vlaži zgornje plasti kože, ima topljivo in osvežujočo teksturo.<br> Hidratantna maska vlaži zgornje plasti kože, ima topljivo in osvežujočo teksturo.
10427 10427

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože

Glavna aktivna učinkovina, ki sestavlja hidratantno masko je Kseradin. Kseradin vsebuje muškatna kadulja, ki spada v družino Kserofitov.
Kseradin je aktivna učinkovina in se nahaja v žajblju. Ima veliko sposobnost vlaženja kože. Kseradin ima naslednje učinke: poveča vlažnost vrhnjice, zmanjšuje izgubo vlage v koži, dolgotrajajoči vlažilec.

Vsebuje rastlinski glicerin - izvleček granatnega jabolka - Na-hialuronat - ekstrakt žajblja - olivni skvalen - karitejevo maslo - slivovo maslo

Hidratantna maska vlaži zgornje plasti kože, ima topljivo in osvežujočo teksturo. Učinkovito preprečuje izgubo vlage v koži. Koža postane voljna in vitalna, polt se zbistri in poenoti.

Uporaba

- normalna koža:
nanesite na tanko plast maske

- suha koža:
nanesite debelo plast maske

- pustite stati 5 do 10 minut, nežno masirajte in odstranite masko s cvetnim tonikom.
- Uporabljajte 2-3 krat na teden za normalno kožo ter enkrat dnevno za zelo suho kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odvisnost od prepovedanih drog

Ali in kako lahko nastanek odvisnosti od prepovedanih drog preprečite?
Modeli, ki poskušajo pojasniti nastanek odvisnosti, so številni in zajemajo različne teorije. Nekateri zagovarjajo biološki model, po katerem odvisnosti ne moremo preprečiti, če prizadeti pride v stik z nedovoljeno substanco. Vedenjski modeli pogojujejo nastanek odvisnosti z različnimi vplivi družbe in nezadostnimi vedenjskimi vzorci ter nerazvitimi socialnimi veščinami, ki bi običajno posameznika zaščitile pred razvojem odvisnosti. Pri vseh modelih pa se poudarja pomen dobrega sporazumevanja, zaupljivega vzdušja, družbenih vrednot, socialnih veščin in okolja, ki vzpodbujata -neodvisni« model življenja. S pomočjo cepljena proti hepatitisu B pa lahko preprečimo in omejimo širjenje virusne infekcije jeter.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja