x
Vse kategorije
Delarom Lumino Resist Blue Light Anti-Pollution krema, 50 mL
Delarom Lumino Resist Blue Light Anti-Pollution krema, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Delarom Lumino Resist Blue Light Anti-Pollution krema, 50 mL

Proizvajalec: Delarom
Zaščitna krema proti onesnaženju ter negativnim vplivom modre svetlobe linije Delarom vsebuje ekstrakt metuljevega grma. Izkazano je bilo, da je slednji izredno učinkovit pri varovanju kože pred modro svetlobo.
Brezplačna poštnina!
Cena: 58,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenregeneracija kože, zaščita kože
Vsebujeantioksidante
Tip izdelkakrema

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna krema proti onesnaženju ter negativnim vplivom modre svetlobe linije Delarom vsebuje ekstrakt metuljevega grma. Izkazano je bilo, da je slednji učinkovit pri varovanju kože pred modro svetlobo.

Kaj je modra svetloba?

Vidna svetloba, ki jo vsi poznamo je bistveno bolj zapletena, kot se nam zdi. Vsakdo ve, da sončno svetlobo sestavljajo tako vidni kot nevidni UV žarki, vendar pa vidno sončno svetlobo sestavlja tudi razpon različno obarvanih svetlobnih žarkov z različnimi količinami energije. Od slednjih je modra svetloba kratko valovna ter visoko energijska svetloba. Pri teh je značilno, da se v primerjavi z ostalimi žarki vidne svetlobe bistveno lažje razpršijo.

Poleg naravnih virov (tj. sonce) dobimo precejšen delež modre svetlobe iz modernih tehničnih naprav (računalniki, tablice, telefoni), LED luči, ipd. Količina te modre svetlobe pa ima zaradi pogostosti, bližine ter dolgotrajne izpostavljenosti negativne vpline na naše celotno telo.

Zakaj se je pravzaprav potrebno zaščititi pred modro svetlobo?

Modra svetloba na našo kožo deluje negativno na način, da v koži izzove antioksidativni stres, kar na koncu rezultira v prehitrem postaranju kože. Če želimo svojo kožo dobro negovati ter poskrbeti, da ostane mehka, gladka ter mladostnega videza, je priporočljivo uporabljati zaščitno kremo Delarom Lumino Resist.

Za koga je primerna krema Delarom Lumino Resist Blue Light?

Krema za obraz z izvlečkom metuljevega grma je primerna nega prav za vse tipe kože, od bolj občutljivih do normalnih tipov kože. Krema vsebuje dvojno zaščito, ki poskrbi za to, da je koža dobro zaščitena pred modro svetlobo ter tudi pred vsakdanjim onesnaženjem kože oz. vdorom nesnage.

Uporaba kremne nege

Izdelek nanesite na očiščeno in osušeno kožo obraza dvakrat dnevno, in sicer najbolje zjutraj in zvečer.

Uporaba kreme je možna tako kot samostojna nega kot tudi v kombinaciji z drugimi kremami.

Lahko se uporablja tudi kot podlaga za nanos ličil.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Skladnost, trdnost, pomen in smisel sporočila je pač nekaj več kot zgolj anatomska lastnost živčnih celic, saj se nova sporočila nenehno usklajujejo s sporočili iz genetske »baze« in z že privzetimi sporočili oz. vzorci. Sporočilo mora torej vsebovati takšno razporeditev signalov in kod, da ima logično vsebino in zmore oblikovati miselno prepoznavni gestalt, Uskladitve potekajo preko asociacij (it. associare = združiti, vezati). Ker pa ima vsaka živčna celica na tisoče možnih povezav, se lahko veliko število vzorcev v vseh sinapsah določenega mrežnega prostora kodira istočasno.

Ta matematično abstraktni prostor je polje dogajanja, kjer so dane vse možnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenregeneracija kože, zaščita kože
Vsebujeantioksidante
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.