Delarom orangia bellissima parfumirana voda, 50 mL

Celota, obogatena z gurmandskim pridihom vanilije, dišeče smole in karamele.<br> Celota, obogatena z gurmandskim pridihom vanilije, dišeče smole in karamele.
10136 10136

Ocene in mnenja

Opis

Orangia bellissima je parfumirana voda, v kateri sta zgornja nota svežih in iskrivih agrumov ter nežna in cvetoča srednja nota v popolnem soglasju. Celota, obogatena z gurmandskim pridihom vanilije, dišeče smole in karamele, ustvari strukturo vonja, katerega očarljiva sled povzroči ugodje čutne nežnosti.

Vsebuje

– zgornja nota: eterično olje italijanske limone, eterično olje citronovca, eterično olje afriške grenivke, eterično olje rumene mandarine.
– nežna srednja nota: čisti jasmin, čista vrtnica, čisti oranžni cvet.
– topla in očarljiva osnovna nota: bela vanilija, organska dišeča smola sumatre, karamela, beli mošus.

DELAROM IN NARAVA

Delarom iz sredozemske regije črpa osnovne sestavine in dišave: pomaranče, sezama, marelice, nepozebnika, lipe, oliv, sivke, itd…
Razvite kozmetične formule vsebujejo kar največ naravnih ali organskih botaničnih in rastlinskih izvlečkov.
Danes kar 50% izdelkov Delarom vsebuje biološko pridelane sestavine.

DELAROM IN AROME

Izdelki Delarom vsebujejo rastlinska in eterična olja večinoma sredozemskih rastlin, nekateri pa so celo čisti kozmetični koncentrati. Pomagajo čistiti, pomirjati, poživljati, pospeševati izločanje toksinov, vzpostavljati ravnovesje in sproščati. Sveže aromatične dišave vsak dan sproščajo, prinašajo občutek ugodja in krepijo.

DELAROM IN LEPOTA

Rastlinski, aromatični in naravni koncentrati Delarom kožo naredijo jasno in ji povrnejo sijaj. Kreme, olja, losjoni in serum kožo okrepijo, poživijo in olepšajo.
Z Delaromom koža ponovno dobi svoj svež in naraven videz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odvisnost od prepovedanih drog

Bistveno pa je, kateri program zdravljenja je v nekem trenutku za posamezno osebo najbolj primeren, ne pa kateri je v osnovi najboljši.
Kako odvisnost od prepovedanih drog vpliva na vaše življenje?
Odvisnost od prepovedanih drog ne prizadene samo odvisnika, ki se v začetni fazi odvisnosti ne počuti ogroženega, niti nima posebnih zdravstvenih težav, temveč vse, ki živijo skupaj z njim. Socialna izoliranost, finančne težave in pogosto z njimi povezano kriminalno vedenje so le del težav, s katerimi se soočajo odvisnik in ožji družinski člani. Stigmatizacija, nevarnost dodatnih okužb zaradi tveganega vedenja (injiciranje drog v žilo, prostitucija) lahko celo poglobita odvisnost in vsekakor ne olajšata abstinence ter rehabilitacije po povratku. Življenjska doba je v primeru nezdravljenja odvisnosti skrajšana tudi zaradi zdravstvenih zapletov, ki spremljajo tvegano vedenje zlorabe prepovedanih drog.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja