Delarom osvežilni tonik, 200 mL

Zelo nežen in z naravnim vonjem vašo kožo osveži, pomiri in jo krepi.<br> Zelo nežen in z naravnim vonjem vašo kožo osveži, pomiri in jo krepi.
10113 10113

Ocene in mnenja

Opis

Cvetni tonik iz organske aloe vere ter ekstrakta kumaric za vse tipe kože brez alkohola odstrani še zadnje sledi ličil in nečistoče na obrazu in vratu. Zelo nežen in z naravnim vonjem vašo kožo osveži, pomiri in jo krepi.

Vsebuje: organsko aloe vero, ki kožo mehča ter pomirja občutljivo kožo, organsko pridobljen ekstrakt navadnih kumaric

DELAROM IN NARAVA

Delarom iz sredozemske regije črpa osnovne sestavine in dišave: pomaranče, sezama, marelice, nepozebnika, lipe, oliv, sivke, itd…
Razvite kozmetične formule vsebujejo kar največ naravnih ali organskih botaničnih in rastlinskih izvlečkov.
Danes kar 50% izdelkov Delarom vsebuje biološko pridelane sestavine.

DELAROM IN AROME

Izdelki Delarom vsebujejo rastlinska in eterična olja večinoma sredozemskih rastlin, nekateri pa so celo čisti kozmetični koncentrati. Pomagajo čistiti, pomirjati, poživljati, pospeševati izločanje toksinov, vzpostavljati ravnovesje in sproščati. Sveže aromatične dišave vsak dan sproščajo, prinašajo občutek ugodja in krepijo.

DELAROM IN LEPOTA

Rastlinski, aromatični in naravni koncentrati Delarom kožo naredijo jasno in ji povrnejo sijaj. Kreme, olja, losjoni in serum kožo okrepijo, poživijo in olepšajo.
Z Delaromom koža ponovno dobi svoj svež in naraven videz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegano pitje alkohola

Posebna opozorila
V diagnostiki tveganega pitja alkohola je potrebno upoštevati anamnezo, heteroanamnezo, klinično stanje in laboratorijske ter druge preiskave. Bolniki bolezen pogosto prikrivajo, zato so rezultati vprašalnikov lahko lažno negativni. Povsem zanesljive niso niti laboratorijske preiskave, saj je lahko hepatogram patološki tudi pri drugih stanjih ali pa je normalen, čeprav gre za osebo, ki je odvisna od alkohola.

Bolniku vedno razložim o, da je tvegano pitje bolezen kot katerakoli druga in da zaradi tega ni kot oseba nič slabši od drugih, da pa je, tako kot druge bolezni, tudi to potrebno zdraviti. Bolnika motiviramo za zdravljenje tako, da se osredotočim o na dejstva in ga zaradi pitja ne obsojamo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja