Delarom parfum envolee de fresia parfurmirana voda

Envolee de Freesia parfum je prijetna sadna dišava za ženske.<br> Envolee de Freesia parfum je prijetna sadna dišava za ženske.
944343 18709

Ocene in mnenja

Opis

Envolee de Freesia parfum je prijetna sadna dišava za ženske. To je nova dišava proizvodov Delarom, ki so jih na trg prvič ponudili leta 2011.

Vsebuje:

* Zgornja nota:

mirabelo, eterično olje, japonske limone, eterično olje rumene mandarine in rožnate grenivke.

* Srednja nota:

frezija, mirabela, ciklama, geranija, vrtnica.

* Topla osnovna nota:

sliva, granatno jabolko, sandalovina, beli mošus.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rak na želodcu

RAK NA ŽELODCU JE MALIGEN TUMOR, KI OBIČAJNO VZNIKNE V ŽELODČNI SLUZNICI IN SE HITRO RAZŠIRI PO TELESU. DEJAVNIKI TVEGANJA ZA RAZVOJ RAKA NA ŽELODCU SO NEKATERE VRSTE HRANE, KAJENJE IN PRETIRANO UŽIVANJE ALKOHOLA.

Rak na želodcu se običajno pojavi po 50. letu starosti, in to dvakrat pogosteje pri moških kot pri ženskah. Zanimivo je, da opažamo povezavo s krmo skupino Ač Pogosta je tudi družinska nagnjenost.

Rak na želodcu je drugo najpogostejše rakavo obolenje za rakom na pljučih. Zelo pogost je na Japonskem in Kitajskem, kar je najverjetneje posledica prehrane, v večini drugih držav pa njegova pogostost upada, verjetno zato, ker je najedilniku manj dimljenih in zelo slanih živil. V Sloveniji vsako leto odkrijemo okoli 460 novih primerov raka na želodcu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja