Delarom pomarančni gel za prhanje iz organskega eteričnega olja sladke pomaranče, 200 mL

Pomaga obnoviti hidro-lipidni plašč kože in kožo naredi gladko in bleščečo.<br> Pomaga obnoviti hidro-lipidni plašč kože in kožo naredi gladko in bleščečo.
466450 10129

Ocene in mnenja

Opis

Pomarančni gel za prhanje iz organskega eteričnega olja sladke pomaranče za vse tipe kože ima nežno odišavljeno in svilnato teksturo, ki kožo nežno čisti, osveži in jo naredi prožno. Pomaga obnoviti hidro-lipidni plašč kože in kožo naredi gladko in bleščečo.

Vsebuje blažilno organsko cvetno vodo oranžnega cveta, organsko eterično olje sladke pomaranče, ki krepi, vlažilni* rastlinski glicerin – 200ml

*vlaži zgornje plasti povrhnjice

DELAROM IN NARAVA

Delarom iz sredozemske regije črpa osnovne sestavine in dišave: pomaranče, sezama, marelice, nepozebnika, lipe, oliv, sivke, itd…
Razvite kozmetične formule vsebujejo kar največ naravnih ali organskih botaničnih in rastlinskih izvlečkov.
Danes kar 50% izdelkov Delarom vsebuje biološko pridelane sestavine.

DELAROM IN AROME

Izdelki Delarom vsebujejo rastlinska in eterična olja večinoma sredozemskih rastlin, nekateri pa so celo čisti kozmetični koncentrati. Pomagajo čistiti, pomirjati, poživljati, pospeševati izločanje toksinov, vzpostavljati ravnovesje in sproščati. Sveže aromatične dišave vsak dan sproščajo, prinašajo občutek ugodja in krepijo.

DELAROM IN LEPOTA

Rastlinski, aromatični in naravni koncentrati Delarom kožo naredijo jasno in ji povrnejo sijaj. Kreme, olja, losjoni in serum kožo okrepijo, poživijo in olepšajo.
Z Delaromom koža ponovno dobi svoj svež in naraven videz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odvisnost od prepovedanih drog

Razvoj odvisnosti od prepovedanih drog
Žal pogosto prve opozorilne znake spregledamo, tako da odvisnost v zgodnji fazi redko odkrijemo, razen, kadar odvisnik sam ne prepozna škodljivega vedenja in sam ne poišče ustrezne pomoči. Najpogosteje se odvisnost prepozna v fazi napredovalega sindroma odvisnosti, ko se pojavijo prve zdravstvene težave (motnje odvajanja blata, glavoboli, lahko halucinacije, vnetja žil in srčne mišice, hepatitis ... ). Poskusi samomora in predoziranja so stanja, ki lahko spremljajo katerokoli stopnjo v razvoju odvisnosti od prepovedanih drog.
Teža in poglabljanje sindroma odvisnosti so odvisni od oblike drog, pogostnosti uživanja in nenazadnje dostopnosti posameznih substanc.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja