Delarom pomarančni sladkorni piling iz organskega eteričnega olja oranžnega cveta, 200 mL

Koži se povrnejo energija, prožnost ter občutno bolj gladek in svež videz.<br> Koži se povrnejo energija, prožnost ter občutno bolj gladek in svež videz.
584592 10131

Ocene in mnenja

Opis

Poživljajoči balzam iz sandalovine in suhocvetnice za vse tipe kože ima hranljivo in topljivo teksturo, ki je nežno odišavljena. Koži se povrnejo energija, prožnost ter občutno bolj gladek in svež videz.

Vsebuje eterična olja: krepilne sladke pomaranče, pomirjujoče limonine mete, litsee, ki stimulira kolagen, spodbujajočega koriandra, suhocvetnice proti prostim radikalom, razbremenjujoče sandalovine, citronovca, ki vzpostavlja ravnovesje.

POSEBNA NEGA

Izdelki za posebno nego Delarom omogočajo dodatno nego, ki je za vašo kožo nepogrešljiva. Uporabljajo se v kombinaciji z vašimi izdelki vsakodnevne nege za povečanje njihovega učinka. Vašo kožo oskrbijo z dopolnili, bistvenimi za njen mladosten kapital.

DELAROM IN NARAVA

Delarom iz sredozemske regije črpa osnovne sestavine in dišave: pomaranče, sezama, marelice, nepozebnika, lipe, oliv, sivke, itd…
Razvite kozmetične formule vsebujejo kar največ naravnih ali organskih botaničnih in rastlinskih izvlečkov.
Danes kar 50% izdelkov Delarom vsebuje biološko pridelane sestavine.

DELAROM IN AROME

Izdelki Delarom vsebujejo rastlinska in eterična olja večinoma sredozemskih rastlin, nekateri pa so celo čisti kozmetični koncentrati. Pomagajo čistiti, pomirjati, poživljati, pospeševati izločanje toksinov, vzpostavljati ravnovesje in sproščati. Sveže aromatične dišave vsak dan sproščajo, prinašajo občutek ugodja in krepijo.

DELAROM IN LEPOTA

Rastlinski, aromatični in naravni koncentrati Delarom kožo naredijo jasno in ji povrnejo sijaj. Kreme, olja, losjoni in serum kožo okrepijo, poživijo in olepšajo.
Z Delaromom koža ponovno dobi svoj svež in naraven videz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odvisnost od prepovedanih drog

Testiranja brez soglasja odvisnika ali potencialnega odvisnika, ki je mladoleten, niso zaželena, saj v procesu morebitnega nadaljnjega zdravljenja ne prispevajo k vzpostavitvi zaupnega odnosa med terapevtom in odvisnikom. Slednje pa je nujno potrebno za učinkovito vodenje in zdravljenje odvisnika, V proces zdravljenja je potrebno pritegniti vsaj eno kontaktno osebo, ki lahko heteroanamnestično potrdi ali ovrže navedbe učinkovitega upoštevanja navodil terapevta in abstinence od prepovedanih drog. Kontrolni pregledi so v začetku pogostejši - vsaj enkrat tedensko in nam omogočijo vpogled v dejanske spremembe vedenja, urejenosti in abstinence nekdanjega odvisnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja