DELTHA mannosio D-manoza, ribodiet nukleotidi, brusnice, 20x3 g vrečke

DELTHA mannosio D-manoza, ribodiet nukleotidi, brusnice je prehransko dopolnilo v vrečkah, z visoko biološko razpoložljivostjo in s kombinacijo naravnih in izbranih sestavin. DELTHA mannosio D-manoza, ribodiet nukleotidi, brusnice je prehransko dopolnilo v vrečkah, z visoko biološko razpoložljivostjo in s kombinacijo naravnih in izbranih sestavin.
350931 16412

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

DELTHA mannosio D-manoza, ribodiet nukleotidi, brusnice je prehransko dopolnilo v vrečkah, z visoko biološko razpoložljivostjo in s kombinacijo naravnih in izbranih sestavin.

DELTHA mannosio je prehransko dopolnilo, ki je obogateno s sledečimi sestavinami - D-manoza, brusnica in različni nukleotidi - vse sestavine delujejo sinergistično, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost.

Gre za prehransko dopolnilo nove generacije, na voljo z visoko biološko uporabnostjo, razpoložljivostjo in posledično z izbrano kombinacijo zgolj vrhunskih sestavin izdelka. Sestavine so koncentrirane, vsaka izmed sestavin v prehranskem dopolnilu pa ima svoj poseben namen.

Sestavine in njihov namen v prehranskem dodatku

D-manoza - se uporablja lokalno - mesto uporabe je urinarni trakt

Brusnica - se uporablja lokalno - mesto uporabe je urinarni trakt

Bolj natančno ni mogoče definirati namena komponent prehranskega dodatka, če pa želite bolj natančno opredelitev klknite na gornjo povezavo in izvedeli boste še veliko več uporabnih informacij.

Odmerjanje prehranskega dodatka DELTHA mannosio

Odmerite po 1 vrečico prehranskega dopolnila tekom celotnega dne. Izdelka ne predozirajte, saj moč delovanja dopolnila ne bo večja. Vrečico odprite in dispergirajte v kozarcu vode, da se sestavine raztopijo in dobro premešajo med sabo.

Količinska sestava prehranskega dopolnila na 1 tableto

Povprečna vsebnost 1 vrečice vsebnost/mg PDV/RDA*
D-manoza 1000 /
Brusnica 40 /
– od tega proantocianidinov 10 /
Nukleotidne komponente 230 /
- Adenozin 5‘-monofosfat    
- Citidin 5‘-monofosfat    
- Uridin 5‘-monofosfat    
- Gvanozin 5‘-monofosfat    

Opozorila:

- izdelek vsebuje mleko in mlečne proizvodne fragmente

- izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren tudi za ljudi obolele za celiakijo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pojdite v telovadnico

Kot smo omenili, se izguba mišične moči vedno znova pojavlja v študijah primerov utrujenosti in kronične utrujenosti. Nabrati si morate energijske rezerve za odpravljanje utrujenosti in najboljši način za to je krepitev mišične moči. Idealno je, če začnete z osebnim trenerjem, tudi če se srečate le enkrat ali dvakrat, da vam sestavi osebni program, zasnovan za postopno povečevanje vaše moči.

Če to ni mogoče, prosite upravnika telovadnice, naj vam pokaže najustreznejše naprave in uteži
za vas.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Deltha Pharma Deltha Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov