Dentisept pasta za dlesni mačk in psov, 20 g

Dentisept pasta za dlesni mačk in psov je adhezivna pasta za dlesni mačk in psov na osnovi klorheksidina. Dentisept pasta za dlesni mačk in psov je adhezivna pasta za dlesni mačk in psov na osnovi klorheksidina.
937291 9372

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Dentisept pasta za dlesni mačk in psov je adhezivna pasta za dlesni mačk in psov na osnovi klorheksidina.

Posebej razvita formulacija zagotavlja izredno dobro lepljenje na mukozo ustne votline in na zobe.

Dentisept se počasi sprošča in zagotavlja dolgotrajno delovanja.
Dentisept se uporablja kot podporno zdravljenje psov in mačk pri okrevanju zaradi zobnih oblog, zobnega kamna in ob vnetju dlesni.

Posebej razvita formulacija Dentisepta zagotavlja izredno dobro lepljenje na mukozo ustne votline in na zobe.
Dentisept je vezan na proteine in emajl in klorheksidin se počasi sprošča skozi obdobje 24 ur, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje - dolgotrajen depo učinek.

Namen Dentisept paste

Z Dentiseptom prekrijemo preobčutljive dlesni ter stimuliramo okrevanje in eliminiramo dražeče kontakte. Dodana aroma vanilje prekrije okus klorheksidina in zagotavlja visoko sprejemljivost pri psih in mačkah.

Dentisept je odličen proizvod, ki vsebuje 2 mg/g antiseptika klorheksidina z dokazano antimikrobno aktivnostjo in tudi posebno adhezivno snov, ki zagotovi odličen kontakt z dlesnimi in zobmi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ko zbolijo otroci

Alergije - nova nadloga
Dokazano je, da otroci, ki so bili umazaniji izpostavljeni že zelo zgodaj (na primer v hlevu). pozneje in redkeje zbolijo za alergijo. Obisk na kmetiji ali dopust na podeželju ne bo zadostoval, lahko pa si pomagate s hišnim Jjubljenčkom.

V preizkusih na živalih se je izkazalo, da je še učinkovitejši stik z zajedavci, na primer s črvi. To se ujema z dejstvom, da v južnih državah, kjer že majhni otroci zbolijo za boleznimi želodca in črevesja prek zajedavcev, alergij skoraj ne poznajo.

»Do zdravja prek bolezni« drži tudi pri alergijah.

Varovalno vlogo ima zgoden stik z drugimi otroki, ki pogosto nalezejo drug drugega sprehladom in z drugimi okužbami, kar zmanjša možnosti za alergijo. Nekatere raziskave tudi domnevajo, da ima manj možnosti za alergijo otrok, ki je prebolel ošpice, mumps ali norice. Komplementarni zdravniki pogosto poročajo, da včasih otrokov nadaljnji razvoj močno spodbudi prebolela bolezen, pri kateri posledično brez sledi izginejo kronične težave in alergije. To pa še ni dokazano z dobro opravljenimi raziskavami.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Animalis Animalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov