Dentissimo Complete Care zobna pasta, 75 mL

Dentissimo Complete Care zobna pasta je inovativna naravna povsem neškodljiva zobna pasta, ki nudi negovanje ustne votline s številnimi a skrbno izranimi sestavinami. Sestavine so v zobno pasto vkomponirane v obliki fito izvlečkov vrhunskih zelišč, kar zagotavlja vrhunsko in celovito nego ustne votline. Dentissimo Complete Care zobna pasta je inovativna naravna povsem neškodljiva zobna pasta, ki nudi negovanje ustne votline s številnimi a skrbno izranimi sestavinami. Sestavine so v zobno pasto vkomponirane v obliki fito izvlečkov vrhunskih zelišč, kar zagotavlja vrhunsko in celovito nego ustne votline.
945552 26631

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Vesna **** 12. 04. 2017 06:30
ql Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Dentissimo Complete Care zobna pasta je inovativna naravna povsem neškodljiva zobna pasta, ki nudi negovanje ustne votline s številnimi a skrbno izbranimi sestavinami. Sestavine so v zobno pasto vkomponirane v obliki fito izvlečkov vrhunskih zelišč, kar zagotavlja vrhunsko in celovito nego ustne votline.

Dentissimo Complete Care je zobna pasta, ki tako vsebuje številne regenerativne sestavine, med drugim so sestavine zeliščna, dodan pa je tudi Fluorid in blagi čistilni preparat, ki pripomore k sinergističemu čiščenju in k zaščiti ustne sluznice in dlesni.

Sinergistično delovanje čistil in negovalnih komponent pripomore k preventivnemu preprečevanju nastajanja kariesa, pripomore pa tudi k obnavljanju in doseganju prijetne beline zobne površine.

Kalcij in hidroksiapatit omogočata učvršstitev zobnega dentina in remineralizacijo zobne sklenine.

Izdelek je razvit s strani zobozdravnikov, za namen izntenzivnega čiščenja medzobnih prostorov in globinske zaščite - s pridihom bio komponent, proizvednih pod skrbnim nadzorom.

Zobna pasta je obogatena predvsem s komponentami, ki krepijo mineralno strukturo zoba, nadalje pripomorejo k prijetnejšemu zadahu.

Stopnja abrazivnosti: RDA 60

Prednosti izdelka Complete Care zobna pasta

  • izdelek ni testiran na živalih
  • vsebuje fluoridne ione a namen čvrstosti zobne sklenine
  • vsebuje skrbno izbrane aktivne sestavine
  • primerna za redno uporabo

Izdelek ne vsebuje:

- penilnih sredstev

- SLS ali natrijevega lavril sulfata

- parabenov ter drugih konzervansov

- brez glutena in laktoze

Kako uporabiti izdelek Dentissimo Complete Care zobna pasta?

Izdelek uporabite normalno, do trikrat na dan oziroma za namen rednega čiščenja po jedi. Zobno pasto po umivanju dobro izperite iz ustne votline.

Zobne paste ne požirajte, vendar jo izpljunite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dentissimo Dentissimo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov