DentYucral Diabetic zobna pasta, 75 mL

DentYucral Diabetic zobna pasta je prva zobna pasta, ki so jo razvili za specifične potrebe redne dnevne nege zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo ter oseb s povišanim krvnim sladkorjem. DentYucral Diabetic zobna pasta je prva zobna pasta, ki so jo razvili za specifične potrebe redne dnevne nege zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo ter oseb s povišanim krvnim sladkorjem.
803651 27570

Ocene in mnenja

Opis

DentYucral Diabetic je inovativna zobna pasta, ki so jo razvili za specifične potrebe redne dnevne nege zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo ter oseb s povišanim krvnim sladkorjem.

DentYucral Diabetic zobna pasta je primerna za vse sladkorne bolnike, ki imajo težave z ustno higieno in je le-ta še posebnega pomena. Redno čiščenje zob ter obiskovanje zobozdravnika je izdernega pomena, še bolj pomembno pa je to pri sladkornih bolnikih. Osebe s sladkorno boleznijo imajo namreč dokazano več problemov v ustni votlini oziroma je verjetnost za nastanek le-teh povečana.

DentYucral Diabetic zobna pasta vsebuje več kot 25 skrbno izbranih sestavin, ki so jih pozorno izbrali glede na njihove lastnosti, za ustrezno dnevno nego zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo.

Glavne značilnosti DentYucral Diabetic zobne paste

•    Čiščenje zob: DentYucral Diabetic zobna pasta vsebuje delce kremena, ki pripomorejo k normalizaciji in učinkovitemu odstranjevanje vheh nečistoč na površini zobne sklenine. Natrijev lavril sulfat, ki je prisoten v zobni pasti je primeren za negovanje ustne votline ter intenzivno odstranjevanje nečistoč v ustni votlini.

•    Krepitev zob: Kalcij za krepitev zob in fluorid za krepitev zobnega emajla.

•    Nega in zaščita dlesni: Vsebuje pantenol, alantoin, aloe vero, arniko, vrbovec, vitamin C, vinsko trto, bodečo lobodiko, golostebelni sladki koren in hialuronsko kislino, ki imajo zaščitne in regenerativne lastnosti.

•    Proti oblogam: CPC, materina dušica in golostebelni sladki koren z regenerativnimi lastnostmi učinkovito pomagajo zmanjševati zobne obloge.

DentYucral Diabetic je zobna pasta, ki neguje zobe ter je formulirana z namenom učinkovite higiene ustne votline, še posebej pri vseh obolelih za sladkorno boleznijo.

Uporaba DentYucral Diabetic zobne paste

Uporabite sebi primerno zobno ščetko, nanesite zobno pasto ter intenzivno ščetkajte ter negujte dlesni ter zobe. Ščetkajte 120 do 180 sekund, čim večkrat dnevno.

Pomembno je redno obiskovanje zobozdravnika, ki spremlja zdravje ustne votline, še posebej dlesni. Zobna pasta je primerna le za odrasle, saj vsebuje natrijev monofluorofosfat v količini 1460 ppm fluorida.

Opozorilo ob uporabi DentYucral Diabetic paste

Pri vnosu fluora iz drugih virov, ali če ste alergični ali občutljivi na katero od sestavin te zobne paste, se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim osebjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov