Depigment krema za depigmentacijo, 30 mL

Krema za depigmentacijo. Krema za depigmentacijo.
577898 1456

Ocene in mnenja

Opis

Prožna, gladka in sijoča koža odseva zdravje, prispeva k dobremu počutju in daje mladosten videz. Spremembe v pigmentaciji, ki so posledica poroda, pretiranega sončenja ali preprosto staranja kože, so zato za marsikoga zelo moteče. Krema Depigment je učinkovita pomoč pri razbarvanju temnejših predelov kože.

Depigment  priporočamo za razbarvanje
    * hiperpigmentiranih lis,
    * sončnih in starostnih peg,
    * temnih ostankov po sončnih opeklinah,
    * poporodnih lis.

Uporaba

Depigment 2-krat na dan nežno vtrite v hiperpigmentirane dele kože. Z redno uporabo v 2-3 mesecih dosežete želen učinek razbarvanja. Sprva lahko temne lise še potemnijo, po 4 tednih pa so že vidni prvi znaki depigmentacije - najprej pri temnejših lisah.

Sestava

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Alcohol, Petrolatum, Polysorbate 20, Phyllanthus emblica (fruit) extract 2,0 %,  Cetyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Ascorbic Acid 0,2 %, Hydrolyzed beeswax, Methylparaben, Citric Acid 0,1%, Propylparaben.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ob takem načinu učenja pač ne moremo računati na asimilacij o (vgrajevanje novih znanj v dosedanja). Prav zato si pedagogi prizadevajo pri šolarjih doseči trajno, nepretrgano učenje. Mladi, ki jim je nekajkrat zapored uspelo pospešeno učenje v stanju vihravosti, bodo ta vzorec učenja obdržali toliko časa, dokler jim bo uspeval. Nekaj vihravosti je v vsaki ustvarjalni dejavnosti, ko ne manjka začetne zagnanosti in navdušenja. Pomembno pa je, da jo šolar ozavesti in ustrezneje izrabi razpoložljive energetske zaloge oz. da je vihravost le občasno stanje, ne življenjski slog, ki lahko prehitro vodi v izčrpanost in kronični stres.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmadab Pharmadab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja