Derma E čistilo s Pycnogenol-om, 175 mL

Nežen, neodišavljen čistilo je posebej formuliran za občutljivo kožo. Odstrani sledi čistila in nečistoč, medtem pa uravnovesi pH kože in čisti pore. Nežen, neodišavljen čistilo je posebej formuliran za občutljivo kožo. Odstrani sledi čistila in nečistoč, medtem pa uravnovesi pH kože in čisti pore.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
13010 13010

Ocene in mnenja

Opis

Nežen, neodišavljen čistilo je posebej formuliran za občutljivo kožo. Odstrani sledi čistila in nečistoč, medtem pa uravnovesi pH kože in čisti pore.

Uporaba

Po čiščenju kože s Pycnogenol® neodišavljenim čistilom za obraz majhno količino čistiloa nanesite na kosem vate in nežno očistite obraz. Vaša koža je zdaj čista in pripravljena na nanos vaše najljubše Derma E vlažilne kreme.

Sestavine

Purified Water, Glycerin (Vegetable Derived), Propanediol (Vegetable Derived), Decyl Glucoside (Plant Derived), Stearyl Alcohol (Plant Derived), Panthenol (Provitamin B5), Pinus Pinaster (Pycnogenol®) Bark Extract, Allantoin, Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel Extract*, Organic Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Cymbopogon Schoenanthus (Lemon Grass) Extract, Xanthan Gum, Glyceryl Stearate Citrate (Vegetable Derived), Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

*Ekološke sestavine, certificirane pri Quality Assurance International, USDA ali Guaranteed Organic Certification Agency

Derma E izdelki niso testirani na živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Klimakterij

Kako poteka spremljanje ženske v klimakteriju?
Posebno spremljanje klimakterija ni potrebno, pač pa le sprememb, ki jih v povezavi z njim pričakujemo (nivo lipidov v krvi, kostna gostota).
Kako poteka zdravljenje ženske, ki ima težave v klimakteriju?
Kljub temu, da sta menopavza in klimakterij naravna fiziološka procesa, imata lahko tako močan vpliv na vsakdanje delovanje, da je občasno potrebno tudi zdravljenje.

Eden izmed najučinkovitejših načinov zdravljenja težav v klimakteriju je z nadomestnim hormonskim zdravljenjem - z dodaj anj em ženskih spolnih hormonov estrogenov. Ta način zdravljenja v 95 % odpravi težave, kot so; potenje, oblivanje vročice in razbijanje srca. Pri hormonskem nadomestnem zdravljenju je treba upoštevati previdnostne ukrepe - zdravljenje ni primerno pri srčno-žilnih, jetrnih in trombo-emboličnih boleznih, pri hormonsko odvisnih tumorjih (npr. dojke) in sistemskih boleznih (revmatske bolezni ... ).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov