Derma E Anti-Wrinkle čistilo za obraz z vitaminom A, 60 mL

Vitamin A ima namreč lastnost, da obnavlja celice, kar pospešuje eksfoliacijo kože – tako se pokažejo mlajše celice. Vitamin A ima namreč lastnost, da obnavlja celice, kar pospešuje eksfoliacijo kože – tako se pokažejo mlajše celice.
924741 12968

Ocene in mnenja

Opis

Derma E Anti-Wrinkle čistilo za obraz z vitaminom A

Vitamin A, poznan tudi kot Retinol ali Retinyl Palmitate, je splošno znan kot 'vitamin za kožo'. Vitamin A ima namreč lastnost, da obnavlja celice, kar pospešuje eksfoliacijo kože – tako se pokažejo mlajše celice. Proces celične obnove in eksfoliacije pomaga zmanjšati videz finih linij, gub in nepravilnosti. Derma E čistilo tako vsebuje visoko vsebnost vitamina A, kar zmanjša težave s suhostjo kože in jo na videz pomlajša.

Uporaba Derma E Anti-Wrinkle čistila

Gel nežno vmasirajte na predhodno navlažen obraz. Primerno za vsakodnevno nego. KOžo po vmasiranju čistila temeljito izpreite s površine kože obraza.

Ker gel vsebuje tudi AHA sadne kisline, se lahko poveča občutljivost kože na sončne žarke.

Sestavine

Purified Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate (Coconut Derived), Cocamidopropyl Hydroxysultaine (Coconut Derived), Glyceryl Laurate (Vegetable Derived), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine (Coconut Derived) , Glycolic Acid, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Natural Fragrance Oils.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Helicobacter pylori

Kakšen je potek okužbe z bakterijo Helicobacter pylori?
Potek okužbe je zelo spremenljiv in je odvisen tako od lastnosti bakterije, kot tudi okužene osebe. 35 % akutno okuženih nima nikakršnih težav, pri vseh ostalih pa se akutna okužba pokaže s simptomi dispepsije (zadah, spahovanje, slabost z ali brez bruhanja, občutek nelagodja, napihnjenosti in polnosti, stalna topa bolečina v zgornjem delu trebuha), ki navadno v nekaj dneh minejo. Nadaljnji razvoj okužbe lahko poteka po 3 različnih poteh:

• bakterija se lahko razporedi po celotni želodčni sluznici in povzroča kronično vnetje, ki ga imenujemo kronični gastritis,

• bakterija se naseli predvsem v končnem (antralnem) delu želodca, kjer povzroča antralni gastritis. Ta oblika gastritisa je povezana z nastankom razjede na dvanajstniku,

• bakterija je v največji meri prisotna v osrednjem (korpusnem) delu želodca. Korpusni gastritis je združen z nastankom želodčnih razjed in želodčnim rakom.

Vsi 3 tipi vnetja lahko povzročijo tudi nastanek t. i. želodčnega MALT limfoma.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov