Derma E Anti Wrinkle krema za okoli oči z vitaminom A, 14 g

Derma E Anti Wrinkle krema za okoli oči z vitaminom A je blažilna in pomirjujoča krema, ki omogoča takojšen anti age učinek. Derma E Anti Wrinkle krema za okoli oči z vitaminom A je blažilna in pomirjujoča krema, ki omogoča takojšen anti age učinek.
13025 13025

Ocene in mnenja

Opis

Derma E Anti Wrinkle krema za okoli oči z vitaminom A je blažilna in pomirjujoča krema, ki omogoča takojšen anti age učinek.

Krema, ki vsebuje A vitamin naredi vašo kožo izrazito gladko, ker ne vsebuje nikakršnih dišav pa ne deluje alergeno ali kako drugače iritira kožo obraza oziroma kožo okrog oči.

Krema je primerna za vse kožne tipe.

A vitamin - spodbuja regeneracijo kožnh celic, koža postane bolj gladka in regenerirana

E vitamin v kombinaciji z zelenim čajem - E vitmain spada v skupino lipidotopnih močnih antioksidantov.

Avokado, sezamovo in sončnično olje -kožaje obnovljena, globinsko navlažena

Navodila za uporabo

Po predhodno očiščeni koži, nežno nanesite manjšo količino na predel okrog oči in jo nežno vmasirajte.

Sestavine

Purified Water, Glycerin (Vegetable Derived), Glyceryl Stearate (Vegetable Derived), Coco-Caprylate (Coconut Derived), Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cetyl Alcohol (Plant Derived), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Glyceryl Stearate Citrate (Vegetable Derived), Panthenol (Provitamin B5), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Xanthan Gum, Potassium Cetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Strokovna manipulacija telesa, zlasti hrbteničnih kosti, mišic in tkiv, je že dolgo znana po tem, da pomaga pri številnih trdovratnih, dolgotrajnih (oziroma kroničnih) težavah in bolečinah. Manipulativne tehnike, ki so najučinkovitejše pri obvladovanju bolečin, so kiropraktika, lobanjska (kranialna) osteopatija (oziroma lobanjsko-križnična osteopatija) in osteopatija - vendar nekateri zatrjujejo, da so tudi nedavnejše različice manipulacije, kot so metoda Rolfove (rolfing), mioterapija (oziroma injekcijsko zdravljenje rnišično-prožilnih točk), tehnika Rosenove in Bownova tehnika, uspešne pri zdravljenju bolečinskih težav in bolečin, ki so posledica mišično-kostnih težav. Nobena od navedenih tehnik kljub temu ni primerna za samopomoč. Če se jih lotijo nestrokovnjaki, so lahko nevarne, zato jih morajo vedno izvajati posebej izurjeni strokovnjaki.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov