Derma E čistilo za obraz z DMAE, alfa lipoično kislino in C vitaminom, 175 mL

S kože nežno odstrani nečistoče in obnavlja kožo za čistejšo in bolj sijočo polt. S kože nežno odstrani nečistoče in obnavlja kožo za čistejšo in bolj sijočo polt.

Ocene in mnenja

Opis

Učinkovita naravna formula je obogatena z antioksidantoma Pycnogenol® in Astaxanthin:

- vsebuje vitamin A in DMAE, ki regenerirata kožo,
- alfa lipoična kislina odstrani s kože nečistoče ter obnavlja kožo, izboljša regeneracijo in lepoto kože

Rezultat je čista in sijoča polt.

Uporaba

Čistilo spenite in nežno vmasirajte na obraz in vrat. Nato ga temeljito sperite z vodo. Nego obraza nadaljujte s Tonikom proti staranju kože in vašo najljubšo Derma e vlažilno kremo.

Sestavine:

Water (Aqua), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Cocamidopropylamine Oxide, Organic Cymbopogon Schoenanthus (Lemon Grass) Extract* (.1%), Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Organic Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract* (.1%), Dimethyl MEA (DMAE), Thioctic (Alpha Lipoic) Acid, Ascorbyl Palmitate (C-Ester), Glycerin, Gluconolatone, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Benzoate, Lavender Fragrance.

*Ekološke sestavine, certificirane pri Quality Assurance International, USDA ali Guaranteed Organic Certification Agency

Derma E izdelki niso testirani na živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V naši odtujeni družbi obravnavamo dotik, vonj in okus kot intimne zaznave, ki naj jih ne bi vnašali v širše socialno okolje. Njihovo rabo ocenjujemo kot vsiljivost in nadlegovanje. Mentor naj bo pri izpeljavi delavnice previden, čeprav so za večjo učno učinkovitost pomembna prav ta čutila. Slušne in vidne predstave bo šolar bolje ozavestil, če so vezane na tip ne , vonjaine in okušalne zaznave. Mentor jih bo z udeleženci projekta lažje izpeljal pri sprehodu v naravo kot v učilnici.

Pomembna vloga mentorja v tem projektu je preverjanje šolarjevih estetskih meril, saj so le-ta vezana na čutne zaznave. Neposreden človeški odziv na čutne zaznave je namreč občutenje neke trenutne zaznave po načelu ugodje - neugodje. Vprašujemo se torej, kaj nam ugaja, kaj ne. To občutenje je lahko povsem nezavedno, lahko popolnoma ozaveščeno. Odvisno pač od naše pozornosti. Očitno imamo že prirojen občutek, da kot ugodje doživljamo bližino ljudi, harmoničnost zvokov, skladnost barv, ritmičnost gibov, diskretnost vonjav, ravnovesje okusov itd. Ta prirojen občutek je zasnova naših estetskih meril, ki pa se lahko bistveno razlikujejo glede na geografsko ali kulturno okolje, življenjske pogoje, raso, spol, starost itd. Vsiljivost poklicnih (poklicanih?) kritikov je zato le moteča, saj bolj ovira kot omogoča potek oblikovanja miselnih predstav (gestaltov) glede na sporočila, ki jih posamezniku posredujejo čutila na njemu lasten način. Pregovor pravi: Vsake oči imajo svojega malarja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov