Derma E Psorzema gel za prhanje kože telesa z luskavico, 236 mL

Derma E Psorzema gel za prhanje prijetno neguje kožo telesa in nežno pomirja kožo ter lajša razdraženo kožo. Derma E Psorzema gel za prhanje prijetno neguje kožo telesa in nežno pomirja kožo ter lajša razdraženo kožo.
937541 13027

Ocene in mnenja

Opis

Derma E Psorzema gel za prhanje prijetno neguje kožo telesa in nežno pomirja kožo ter lajša razdraženo kožo.

Ta lahek vlažilen gel za prhanje za telo vsebuje varno, učinkovito in močno mešanico rastlinskih izvlečkov in vitaminov. Gel nežno pomirja kožo ter lajša razdraženo kožo. Neem, repinec, brusnica, kamilica in vitamina A in E pomagajo podpirati naravni imunski sistem kože, ublažijo rdečico in nelagodje ter obnavljajo kožo.

Prijetna vlažilna formula ne vsebuje steroidov ali katranov premoga ali bora.

Uporaba Derma E Psorzema gela za prhanje

Pri tuširanju nežno vtrite v kožo na telesu, da se gel prijetno speni, nakar sperite s toplo vodo.

Gel s pridom uporabljajte vsakdnevno, še posebej pa v primeru luskaste kože telesa. Izdelek je ena boljših izrazito naravnih alternativ navadnemu milu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolezni na potovanju

Ali in kako lahko potovalne bolezni preprečite?
• Driska: pijte ustekleničeno vodo oz. vodo, ki je bila prekuhana ali očiščena - tudi za umivanje zob in led v pijačah. Izogibati se je potrebno mlečnim, predvsem nep asteriziranim izdelkom ter surovemu sadju in zelenjavi; tudi solati, je naj se samo tisto, kar lahko olupite (velja pravilo: »Skuhaj, zavri, olupi - ali pusti pri miru.«). Seveda si je potrebno umivati in razkuževati roke, pametno je. s seboj nositi razkuževalne robčke ali tekočino.

• Malarija: za optimalno zaščito pred malarijo je potrebna zaščita pred piki komarjev. - Najbolj smo pozorni zvečer in ponoči, ker so komarji takrat najbolj aktivni. Prostor, kjer se nahajamo, naj bo zaščiten z mrežo (okna), še posebej predel okrog postelje (mreže okoli postelje). Zaščitimo se tudi s primerno obleko dolge hlače in dolgi rokavi, nogavice, če lahko oblačila svetlih barv, ki pokriva čimveč kože. Sobo po možnosti poškropimo z repelentom. Na koži uporabimo repelent, ki vsebuje vsaj 30 % DEET.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov