Derma E tonik za učvrstitev kože z DMAE, alfa lipoično kislino in C vitaminom, 175 mL

Derma E tonik za učvrstitev kože z DMAE, alfa lipoično kislino in C vitaminom je tonik s posvetlitveno in obnovitveno formulo odstrani sledove čistila s kože, obnovi pH ravnovesje in pripravi kožo na boljšo absorpcijo in učinkovitost vlažilne kreme. Derma E tonik za učvrstitev kože z DMAE, alfa lipoično kislino in C vitaminom je tonik s posvetlitveno in obnovitveno formulo odstrani sledove čistila s kože, obnovi pH ravnovesje in pripravi kožo na boljšo absorpcijo in učinkovitost vlažilne kreme.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
476269 19248

Ocene in mnenja

Opis

Derma E tonik za učvrstitev kože z DMAE, alfa lipoično kislino in C vitaminom je tonik s posvetlitveno in obnovitveno formulo odstrani sledove čistila s kože, obnovi pH ravnovesje in pripravi kožo na boljšo absorpcijo in učinkovitost vlažilne kreme.

Vsebuje:

naravne regenerativne rastlinske učinkovine in vitamine kot so C vitamin, DMAE, ki izboljša tonus kože obraza; naravne sesavine ožajo pore ter delujejo intenzivno antioksidativno in pomirjujoče - aloja in kamilica.

Uporaba:

na vato nanesite manjšo količino tonika in nežno očistite morebitne ostanke čistila in nečistoč. Po uporabi je vaša koža prenovljena in pripravljena za nanos vaše najljubše Derma E vlažilne kreme.

Sestavine:

Water (Aqua), Glycerin, Pantheol, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Allantoin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Niacinamide, Caffeine, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Rosa Canina (Rose Hips) Friut Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lilium Candidum (Madonna Lily) Extract, Organic Camellia Sinesis (Green Tea) Leaf Extract* (.1%), Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract* (.1%), Organic Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Wxtract* (.1%), Organic Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract* (.1%), Polysorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Fragnance.

*Ekološke sestavine

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kadar imam v mislih zdravo zorenje posameznikov, računam na biokemična in psihična dogajanja, ki pri vsakem od nas tečejo po ustaljenih nevrofizioloških poteh in jih ni mogoče prehitevati, ter na duhovne vsebine, ki počasi »polnijo« osebnostno podobo posameznika. Zaletavi vojskovodje in politiki si sicer še vedno predstavljajo, da bodo s kričavimi govori in nasiljem pri ljudeh naenkrat spremenili temeljne vedenjske vzorce in jih prikrojili v osebnosti po njihovi meri. Take kričave revolucije in vihravi poskusi so se doslej vedno končali klavrno; vsaka revolucija je na začetku polna zanosa, a se kmalu med ljudmi naselita nemir in negotovost, ki jima sledi utrujenost, zaključi pa v zmedi in malodušju.

Zorenja pač ni mogoče revolucionirati, ga je pa v teh časih potrebno predramiti in premakniti z mrtve točke, saj je zastoj že zaskrbljujoč. Zastoj zorenja v naši civilizaciji in kulturi pospešuje enostranska podpora znanosti, tehnologije in kapitala, ki omogočajo razrast potrošništva. Čas je torej za spremembe s podporo tistim duhovnim vsebinam, ki omogočajo celostni razvoj osebnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov