Derma E tonik za učvrstitev z DMAE, C vitaminom in alfa lipoično kislino, 175 mL

Derma E tonik za učvrstitev z DMAE, C vitaminom in alfa lipoično kislino je inovativen učvrščujoč serum, ki je namenjen prav vsem tipom kože obraza. Derma E tonik za učvrstitev z DMAE, C vitaminom in alfa lipoično kislino je inovativen učvrščujoč serum, ki je namenjen prav vsem tipom kože obraza.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
917800 23267

Ocene in mnenja

Opis

Derma E tonik za učvrstitev z DMAE, C vitaminom in alfa lipoično kislino je inovativen učvrščujoč serum, ki je namenjen prav vsem tipom kože obraza.

Koža je po tonificiranju s tem tonikom izrazito regnerirana, uravnovešena je kislost kože ali njen pH, regenerira povšršino kože, pore so na izgled ožje in posledično površina kože je pripralvjena na privzem drugih Derma E kozmetičnih izdelkov.

Za celovito nego obraza po čiščenju uporabite ta tonik, ki vašo kožo osveži in pomiri.

Tonik Derma E vsebuje komponento DMAE, ki pripomore k intenzivnemu vlaženju, ob enem pripomore za večjo napetost kože obraza ter pripomore k zmanjšanju videza finih izraznih linij ter gubico obraza.

Alfa lipoična kislina, univerzalni antioksidant, ščiti tako v vodi kot v maščobi topne celične strukture pred škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, ester vitamina C pa stimulira proizvodnjo kolagena, ki je bistven za elastičnost kože. Zaradi bogate vsebnosti vitaminov in rastlinskih izvlečkov vašo kožo vlaži, v kombinaciji z ostalimi izdelki iz DMAE linije pa izboljša tonus kože in zmanjšuje gubice.

Navodila za uporabo Derma E tretmaja

Preden pričnete z nanosom Derma E tonika kožo temeljito očistite - očistite jo lahko z uporabo penečega čistila Derma E, ki vsebuje prav tako DMAE, alfa lipoično kislino in vitamin C. 

Kako uporabiti tonik:

Majhno količino negovalnega tonika nanesite na kozmetično vato in nežno očistite obraz. Vaša koža je zdaj pripravljena na nanos vaše najljubše Derma E vlažilne kreme.

Primerno za:
Vsak tip kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Derma E Derma E
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov