DermaluxeBrow krtača 2v1 čopič za definiranje obrvi in krtačka za piling

Krtačka 2v1 se ponaša z dvema možnostma uporabe, ki sta nujni za dober izgled obrvi. Krtačka za piling bo ob redni uporabi prijetno zmasirala kožo pod obrvmi. Krtačka 2v1 se ponaša z dvema možnostma uporabe, ki sta nujni za dober izgled obrvi. Krtačka za piling bo ob redni uporabi prijetno zmasirala kožo pod obrvmi.
18817 18817

Ocene in mnenja

Opis

DermaluxeBrow krtačka 2v1 z enim pripomočke do bolj urejenih obrvi

Zakaj uporabiti krtačko 2v1?

  • en pripomoček za dvojno uporabo
  • krtačka za piling
  • čopič za definiranje obrvi
  • omogoča boljši izgled obrvi

Karakteristike DermaluxeBrow krtačke

Krtačka 2v1 se ponaša z dvema možnostma uporabe, ki sta nujni za dober izgled obrvi. Krtačka za piling bo ob redni uporabi prijetno zmasirala kožo pod obrvmi. Ta se dnevno srečuje z nanosi negovalne in dekorativne kozmetike, ki se postopoma kopičijo pod dlačicami in mašijo pore. S pilingom boste zaščitili kožo pred vraščanjem dlačic. Obrvi bodo po pilingu imele prosto pot, da oblikujejo lepe in goste obrvi, ki si jih ženske tako pogosto želijo.

Drugi del čopiča je precizno prirezan in omogoča natančen nanos senc za obrvi ali pa ga uporabite za obrobo vaših oči.

Uporaba krtačke 2v1 s čopičem za definiranje obrvi in krtačko za piling

Za optimalne učinke krtačko za piling uporabite dvakrat do trikrat tedensko. Obrvi z nežnimi gibi krtačite toliko časa, da boste postopoma odstranili odmrle kožne celice. S krtačko obrvi počešite navzgor in nadaljujte z negovanjem obrvi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ JO POVZROČA?

Že manjša, nenevarna anatomska posebnost lahko poveča nagnjenost k okužbam. Dokažemo jo lahko s posebnim slikanjem ledvic. Okužbo lahko povzročijo bakterije, ki v sečila vstopijo skozi sečnico (po kateri urin odteka iz meluuja).

Pogosto pride do šiljenja okužbe iz mehurja. Okužbe sečil, torej tudi pielonefritis, so pogostejše pri ženskah, saj je njihova sečnica krajša od moške, njeno zunanje ustje pa bližje zadnjični odprtini, kar poveča možnost okužbe. Do prenosa bakterij iz analnega predela v sečila lahko pride med spolnim odnosom ali pa med brisanjem okolice zadnjika po odvajanju blata od zadaj naprej.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermaluxe Dermaluxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov