x
Vse kategorije
DermaluxeHair profesionalen uvijalec za trepalnice
DermaluxeHair profesionalen uvijalec za trepalnice
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

DermaluxeHair profesionalen uvijalec za trepalnice

Proizvajalec: Dermaluxe
DermaluxeHair profesionalen uvijalec za trepalnice že pred nanosom maskare poskrbi za lepo privzdignjene in privihane trepalnice
Cena: 16,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabetrepalnice
Namennega trepalnic, tretma trepalnic

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

DermaluxeHair profesionalen uvijalec za trepalnice že pred nanosom maskare poskrbi za lepo privzdignjene in privihane trepalnice

Prednosti in lastnosti uvijalca za trepalnice

  • enostavna uporaba
  • varen za uporabo
  • primeren za začetnice in profesionalne vizažistke
    omogoča večkratno uporabo

Delovanje DermaluxeHair uvijalca za trepalnice

Z uvijalcem trepalnic še dodatno privihamo in privzdignemo trepalnice pred nanosom maskare. Uvijalec DermaluxeHair se ponaša z mehkimi silikonskimi blazinicami, ki omogočajo prijetno uporabo brez vlečenja in lomljenja trepalnic.

Preprosto rokovanje je kljub profesionalni zasnovi uvijalca mogoče tudi za začetnice. Nanos maskare je na že uvihane trepalnice veliko lažji in še bolj učinkovit.

Uporaba profesionalnega uvijalca za trepalnice

Uvijalec za trepalnice uporabite pred nanosom maskare na trepalnice. Odprt uvijalec približajte očesu in z njim blago stisnite zgornje trepalnice in stisk zadržite nekje 3 sekunde. Ko boste sprostili prijem boo vaše trepalnice čudovito privihnjene, vaše oči pa bodo optično večje.

Priloge

Ali ste vedeli

Prebava in presnova

Presnova in staranje
Pred veliko leti so znanstveniki menili, da se ljudje, ki se veliko gibljejo, tudi hitreje starajo. Ta teorija je izvirala iz opažanja živali: večje, počasnejše živali živijo dlje kot hitre in poskočne miške.

Sčasoma so to teorijo ovrgli, saj se miši ne da primerjati s sloni, poleg tega ima vsaka živalska vrsta različno hitro presnovo. Teorijo je nadomestila druga teorija, ki je tudi ena novejših tez v raziskovanju staranja.

Ta izpostavlja, da je telo podvrženo obrabljanju, na katerega močno učinkuje presnova in da so glavni krivci za telesni propad prosti radikali, drobni delčki, ki dnevno nastajajo v ogromnih količinah. Nastajajo, kar je popolnoma naravno in potrebno, med presnavljanjem, ko molekuli uide elektron. Takšna molekula posledično napade druge delce, da ponovno pridobi manjkajoči elektron. Telesne celice, ki skrbijo za red, sicer ujamejo te radikale, toda oksidacijski proces se odvija toliko agresivneje, če so prisotni UV-žarki sonca ali strupi, kot so nikotin, alkohol in snovi, ki spodbujajo presnovo:
hitenje;
pomanjkanja spanja,
pretirano ukvarjanje s športom.

V tem primeru lahko radikali poškodujejo skoraj vse sestavne dele celice: proteine in presnovne enci me. To pa spodbuja nastanek bolezni in proces staranja.

Raziskovalec Richard H. Weindruch z Univerze v Wisconsinu se je ukvarjal s staranjem in je na podlagi tega sklepal, da ljudje, ki jedo manj, tudi manj prebavljajo, s tem pa se zmanjša tudi količina prostih radikalov, s čimer se zavira usoden učinek. V njegovi koloniji miši in opic učinkuje to že več kot deset let: imajo super postavo, so odličnega zdravja in dosežejo višjo starost kot njihovi kolegi, ki pojedo več.

Vendar je vprašljivo, če lahko na podlagi tega sklepamo, da bo človek živel dlje in bo bolj zdrav, če se nenehno nečemu odreka.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabetrepalnice
Namennega trepalnic, tretma trepalnic

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.