Dermanios Scrub CG antiseptično milo

Dermanios Scrub CG antiseptično milo je primerno za dekolonizacijo telesa v primeru okužb z MRSA ali drugimi multirezistentnimi bakterijami.
14197 14197

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Dermanios Scrub CG antiseptično milo je primerno za dekolonizacijo telesa v primeru okužb z MRSA ali drugimi multirezistentnimi bakterijami.

Klorheksidin učinkuje na bakterijsko celico z vrsto citoloških in fizioloških sprememb, v šestih stopnjah povroči smrt bakterije: kloheksidin se zelo hitro veže na bakterijsko celico, na površini celične membrane se adsorbira na komponente, ki vsebujejo fosfor, preide preko celične stene, ker vpliva na mehanizme prehoda, pritegne ga citoplazemska membrana, uničuje citoplazemske sestavine z nizko molekulsko maso in inhibira nekatere enci me, na koncu povzroči precipitacijo plazme.

Izdelek v skladu z evropsko zakonodajo ni narlcificlsalkl kot zdravju ali okolju nevaren. 99,9% je biorazgradljiv. Vsebuje Klorheksidin diglukonat 1,6% kot aktivna snov. Dermanios Scrub CG skladno z evropsko farmakopejo, III. Izdaja, 5.1.3 »Antiseptic preparations učinkuje baktericidno (NF EN 1040, EN 13727, EN 1499), fungicidno (EN 1275, EN 1650) in virucidno (EN 14476 proti HCV, Herpes virusu, RSV) v 30 sekundah. Izdelek je v skladu s standardom EN 13727 učinkovit na MRSA, VRE in ESBL.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pri ljudeh je ta potek drugačen, saj je prirojenih (nagonskih) gibovostalo bore malo. Že takoj po rojstvu je otrok gibalno živahen in mu naključni gibi telesa in okončin omogočijo doseči nek cilj in s tem določeno ugodje. Ker so vezani na ugodje, jih ponavlja. Ko otrok izostri čutila, so njegovi gibi že namenski, saj sledijo čutnim zaznavam (npr. ko prime igračke). Otrok se je naučil slediti predmetom iz okolja in so njegovi gibi že samostojni (npr. ko sega po predmetih). Njegova radovednost pobudi učenje vedno novih gibov, da bolje prepozna predmete v okolju. To dogajanje je že razumsko. Sledi mu še zadnja stopnja, ko otrok želeni cilj doseže z uvidom in premislekom, ne po načelu poskusa in zmote. Tako gibanje pa je že ustvarjalno in značilno človeško. To je opis zorenja gibal in razuma (senzomotorične inteligence), kot ga je predstavil švicarski psiholog Jean Piaget.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja