DermEden DD dnevna zaščitna univerzalna krema s SPF 50+, 50 mL

DermEden dnevna zaščitna krema za vsak tip kože z zaščitnim faktorjem in vitaminu D podobno spojino. DermEden dnevna zaščitna krema za vsak tip kože z zaščitnim faktorjem in vitaminu D podobno spojino.
532746 27122

Ocene in mnenja

Opis

DermEden DD dnevna zaščitna krema za vsak tip kože z zaščitnim faktorjem in vitaminu D podobno spojino.

DD krema Laboratorija DermEden z eno potezo vlaži, poenoti in popravi nepravilnosti. Ščiti kožo pred vsakodnevnimi škodljivimi vplivi zahvaljujoč UVA/UVB filtrom (SPF 50+), diojčni kislini, hialuronski kislini in vitaminu D podobni spojini.
Za sintezo vitamina D, ki je nujno potreben za kožo, je ključna izpostavljenost soncu. Laboratorij DermEden je v svojo formulo vključil VITAMINU D podobno spojino, ki deluje kot vitamin D, vendar ne potrebuje izpostavljenosti UV.

Rezultati uporabe DermEden DD dnevne kreme pri

vsakodnevni uporabi DD krema ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in pomaga okrepiti njeno barierno vlogo. Zmanjša vidne znake staranja (temni madeži, gube) in vlaži. Za lepo in sijočo polt.

Uporaba DermEden DD dnevne kreme

vsakodnevno (tekom celega leta) nanesite univerzalno kremo. Obarvani pigmenti se prilagodijo polti. Izvrstna podlaga za ličila.

Opozorila ob uporabi DermEden DD dnevne kreme

pazljivo preberite navodila. Izogibajte se kontaktu z očmi. Brez dišav, brez parabenov.

Vsakodnevno zaščitite svojo kožo pred UV sevanjem

Dnevna svetloba ter sončno obsevanje je prvi pokazatelj staranja kože ter kožne površine ter posledičnega nastajanja sočnih ter starostnih peg na površino obraza. Laboratoriji DermEden so v ta namen ustvarili linijo proizvodov namenjenih proti staranju in vsebujejo aktivne sestavine, ki delujejo proti pospešenemu staranju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: DermEden DermEden
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja