Dermedic Angio Preventi Nano VIT E aktivna nočna krema proti gubam, 55 mL

Aktivna nočna krema proti gubam Angio Preventi Nano VIT E deluje ciljno proti zmanjšanju pordelosti kože ter krepi stene kapilar. Aktivna sestavina Troxerutin, ki je oblika rutina, ki deluje krepčilno na stene krvnih žil, jih naredi bolj elastične ter zmanjša njihovo prepustnost. Aktivna nočna krema proti gubam Angio Preventi Nano VIT E deluje ciljno proti zmanjšanju pordelosti kože ter krepi stene kapilar. Aktivna sestavina Troxerutin, ki je oblika rutina, ki deluje krepčilno na stene krvnih žil, jih naredi bolj elastične ter zmanjša njihovo prepustnost.
5911 5911

Ocene in mnenja

Opis

Aktivna nočna krema proti gubam Angio Preventi Nano VIT E deluje ciljno proti zmanjšanju pordelosti kože ter krepi stene kapilar. Aktivna sestavina Troxerutin, ki je oblika rutina, ki deluje krepčilno na stene krvnih žil, jih naredi bolj elastične ter zmanjša njihovo prepustnost. Pomaga pri oteklinah na področjih kože, ki so prizadeta z rozaceo, ter kožo pomirja.

Izdelek vsebuje tudi vitamin E (1%), ki spodbuja mikrocirkulacijo tako v majhnioh arterijah, arteriolah, kapilarah, venulah in majhnih venah ter na ta način oskrbuje posameznikova tkiva in celice s kisikom in vitalnimi gradniki.

Nočna krema je zlasti učinkovita pri odpravljanju oteklin ter rdečic, pri čemer so glavne sestavine sledeče:

- Arnika - spodbuja mikrocirkulacijo v koži ter oža kapilare in krepi njihove stene.

- Vitamin C - podpira dobro delovanje kapilar, saj zlahka prehaja skozi kožno povrhnjico ter prodira globoko v kožne plasti. Pri tem dodatno prispeva k tvorbi kolagena, deluje antioksidativno ter krepi stene kapilar.

- Oljčno olje, fitoskvalan in avokadovo olje - delujejo usmerjeno k obnovi lipidne strukture kože ter kožino povrhnjico intenzivno hidrirajo.

- Vitamini A, B, D in E, mineralne soli in skvalan - pripomorejo k upočasnitvi staranja kože ter preprečujejo dehidracijo kože.

Koža je po uporabi pomirjena ter dobro zaščitena. Izdelek pripomore k zmanjševanju rdečice ter razdraženosti kože.

Hipoalergeno s termalno vodo.

Uporaba nočne nege

Aktivna nočna krema je priporočljiva zlasti za nego kože, nagnjene k rozacei ali k kuperozi.

Izdelek je se uporablja kot nočna nega kože. Nanesti ga je potrebno na očiščen in osušen obraz, in sicer v enakomerni plasti po celotni koži, ter ga pustiti, da se vanjo vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Navedel je osemintrideset cvetov, ki odgovarjajo osemintridesetim negativnim duševnim stanjem, ki so povzročitelji različnih bolezni. Vsako bolezen je mogoče definirati z določenimi simptomi, ki jih lahko ozdravite s pomočjo določenih izvlečkov cvetov, v katerih so pozitivna nasprotja simptomov. Da bi lahko dobili izvleček iz cvetov, je Bach razvil »sončno rnetodo« in »kuhalno metodo«.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov