Dermedic Angio THERAPY T-CAPILAR Ultra pomirjujoča krema proti rdečici, 40 mL

Pomirjujoča krema Angio therapy t-capilar ultra zelo učinkovito deluje pri zmanjševanju pordelosti in otekanju kože. Izdelek vsebuje 2,5% nevtrazen, ki je nevropeptid in pomirja razdraženo kožo tudi v primeru fizičnih poškodb ali izpostavljenosti UV. Pomirjujoča krema Angio therapy t-capilar ultra zelo učinkovito deluje pri zmanjševanju pordelosti in otekanju kože. Izdelek vsebuje 2,5% nevtrazen, ki je nevropeptid in pomirja razdraženo kožo tudi v primeru fizičnih poškodb ali izpostavljenosti UV.
5910 5910

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjujoča krema Angio therapy t-capilar ultra zelo učinkovito deluje pri zmanjševanju pordelosti in otekanju kože. Izdelek vsebuje 2,5% nevtrazen, ki je nevropeptid in pomirja razdraženo kožo tudi v primeru fizičnih poškodb ali izpostavljenosti UV.

Vsebuje Ennacomplex (4%), ki deluje skoncentrirano na izboljševanje stanja zlomljenih kapilar, pomaga pri tesnitvi žil ter zmanjšuje njihovo prepustnost. Skupaj s sestavino Allantoin preprečuje razdraženost kože. Koža je po uporabi pomirjujoče kreme vidno izboljšana.

Sestavina Troxerutin s svojo izredno vpojno obliko rutina pripomore k zmanjševanju pordelosti kože, dodatno okrepi stene krvnih žil ter preprečuje nastanek petehij oziroma majhnih rdečih pikic na površini kože.

Kot izredno učinkovita se krema kaže tudi pri tipu kože, ki se sooča s prekomerno aktivnimi krvnimi žilami oz začetnimi stopnjami rozaceje, pripomore tudi pri zabuhlosti ter otekanju z rdečico prizadetih predelov kože.

Prednost, ki jo nudi izdelek je tudi, da zaradi vsebnosti sestavine Questice kožo nagnjeno k srbečici hladi in pomirja. Zaradi svojega dobrega učinka je priporočljivo uporabljati pomirjujočo kremo zlasti pri negi kože, ki se pretirano odziva na zunanje dražljaje, je nenehno razdražena in srbeča. Na kožo učinkuje hladilno.

Hipoalergeno s termalno vodo.

Uporaba pomirjujoče kreme

Izdelek je zlasti primeren za kožo nagnjeno k kuperozi ter rozacei.

Kremo je potrebno nanesti na čisto in suho kožo obraza v enakomernem sloju in pustite, da se vanjo vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Začetnik omenjene terapije je bil britanski zdravnik Edward Bach. Leta 1930 je iskal naravne zdravilne metode zunaj meja klasične medicine, kar ga je intuitivno pripeljalo do osemintridesetih divjih rož, grmov in dreves, ter do spoznanja o zdravilni moči izvirov. Pripisoval jim je sposobnosti močnih energetskih valovanj, kar naj bi človekova valovanja povečalo in naj bi prispevalo k osebnostni rasti. Edward Bach je bil namreč prepričan, da lahko s pomočjo spremembe življenjske naravnanosti in sožitjem življenja in duše pripomore k ozdravitvi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov