Dermedic Capilarte šampon za hitrejšo rast las, 300 mL

Šampon Capilarte za hitrejšo rast las je namenjen ljudem, ki se spopadajo s težavami pretiranega izpadanja las kot posledicami raznih bolezni, zaradi hormonskih težav ali genetskih vzrokov. Izdelek tako pripomore k ponovni rasti las ter njihovemu zgoščevanju in zdravemu videzu. Šampon Capilarte za hitrejšo rast las je namenjen ljudem, ki se spopadajo s težavami pretiranega izpadanja las kot posledicami raznih bolezni, zaradi hormonskih težav ali genetskih vzrokov. Izdelek tako pripomore k ponovni rasti las ter njihovemu zgoščevanju in zdravemu videzu.
805807 1614

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ljubo **** 7. 08. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Šampon Capilarte za hitrejšo rast las je namenjen ljudem, ki se spopadajo s težavami pretiranega izpadanja las kot posledicami raznih bolezni, zaradi hormonskih težav ali genetskih vzrokov. Izdelek tako pripomore k ponovni rasti las ter njihovemu zgoščevanju in zdravemu videzu.

Še posebej se priporoča tudi ljudem, ki vsakodnevno jemljejo zdravila, so pod večjim stresom ter imajo znižano imunsko odpornost, kar vse rezultira v zgoraj navedenih težavah z lasmi.

Izdelek učinkuje tako pri začasnem kot tudi trajnem izpadanju las in njihovi oslabitvi.

Inovativna formula Capilarte šampona je dokazano izredno učinkovita pri krepljenju lasnih mešičkov ter povečevanju vitalnosti celotnega lasišča. Pri tem šampon deluje zelo neagresivno ter ne moti mikrobioma lasišča.

Capilarte šampon učinkovito, a nežno očisti vaše lasišče, pri tem pa opazno zmanjša izgubo las ter pospeši rast novih.

Raziskave so pokazale, da je po tromesečni uporabi šampona Capilarte za hitrejšo rast las na problematičnih predelih lasišča kar do 110% več las. Te klinične raziskave je opravil neodvisni raziskovalni inštitut pod nadzorom dermatologa (Študij biogeniziranega inštituta za raziskave in razvoj).

Uporaba izdelka za hitrejšo rast las

Šampon se uporablja vsakodnevno enkrat na dan, in sicer v obdobju treh mesecev.

Zadošča že manjša količina šampona, ki se ga nanese na navlaženo lasišče. Šampon je potrebno nato nežno in natančno vmasirati v lasišče, dokler niso odstranjene vse nečistoče. Na lasišču pustite izdelek delovati vsaj 2 minuti, nato pa ga dobro sperite.

Po treh mesecih uporabljanja šampona za hitrejšo rast las se priporoča enomesečni premor, preden nadaljujete z nadaljnjo uporabo šampona za hitrejšo rast las. Da pa se pridobljeno izboljšano stanje lasišča ne bi ponovno poslabšalo, vam v obdobju prekinitve z uporabo šampona za hitrejšo rast last priporočamo v uporabo krepilni šampon Capilarte, ki preprečuje pretirano izpadanje las.

Dokazano najboljši rezultati pri krepitvi lasišča ter pospešeni rasti las so se pokazali ob hkratni uporabi tako Capilarte šampona za hitrejšo rast last kot tudi Capilarte seruma, zato sledečo kombinacijo priporočamo prav vsem, ki se spopadajo s težavami prekomernega izpadanja las.

V primeru stika z očmi izperite z vodo.

Pozitivne posledice uporabe šampona, ki izhajajo iz samoocenjevanja petdesetih udeležencev študije (razdobje 3 mesecev)

- 96% Stimulacija nove in močne rasti las
- 90% Povečana volumen in debelina las

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Po mojih izkušnjah nobena od teh poti ne vodi do cilja, saj vse tri uničujejo odnose med starši in otroki. Na strani otrok jih spremljajo strah, jeza ali negotovost, starši pa trpijo zaradi nezadovoljstva, frustracij in občutkov krivde.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov