Dermedic Capilarte pomirjujoč šampon za občutljivo in razdraženo lasišče, 300 mL

Pomirjujoč šampon Capilarte je namenjen zlasti posameznikom, ki se spopadajo s preobčutljivim, dražečim, suhim lasiščem ter nenehno srbečico. Pomirjujoč šampon Capilarte je namenjen zlasti posameznikom, ki se spopadajo s preobčutljivim, dražečim, suhim lasiščem ter nenehno srbečico.
422207 2237

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjujoč šampon Capilarte je namenjen zlasti posameznikom, ki se spopadajo s preobčutljivim, dražečim, suhim lasiščem ter nenehno srbečico.

Izdelek ne vsebuje SLS in SLES. Hipoalergeno s termalno vodo. Klinično in trihološko testirano.

Po uporabi izdelka je koža očiščena vseh nečistoč ter pomirjena in nesrbeča. Šampon je učinkovit tudi pri ohranjanju primernega pH ter celostne vitalnosti ravnovesja lasišča ter las.

Uporaba pomirjujočega šampona

Na vlažno lasišče je potrebno nanesti zgolj manjšo količino šampona, ki ga nato nežno vmasirajte v lasišče. Na lasišču ga pustite delovati vsaj 2 minuti, nato pa lase dobro sperite z vodo.

V primeru stika z očmi izperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ni pa to »polje« nek določen in omejen prostor, ampak dogajanje samo (str. 24). Vsebina nekega sporočila je dogajanje oz. trenutno stanje neke živčne celice ter odnosov med njimi v živčni mreži. Gre za stanja in odnose, ki potekajo sočasno in na več ravneh hkrati ter omogočajo oblikovanje miselnih predstav (notranjih vzorcev). In prav te miselne predstave ali virtualne slike so gestalti, »shranjeni« kot odnosi in stanja v vsej mreži hkrati. Od intenzivnosti biokemičnih procesov na sina ptič nih membranah živčnih celic te mreže bo odvisna sporočilna vrednost sprejete informacije. Podobnost z načeli kvantne mehanike je več kot očitna in podobnost z načeli, ki jih tolmači Gestalt, že prav neverjetna!
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov