Dermedic Capilarte serum za spodbujanje rasti las, 150 mL

Regenerativni serum učinkuje spodbujajoče na rast las ter je namenjen predvsem ljudem, ki jih težijo periodično oziroma kronično izpadanje las zaradi raznih bolezni. Ta specializiran izdelek za lasišče spodbuja ponovno razraščanje las ter zgoščevanje lasišča. Regenerativni serum učinkuje spodbujajoče na rast las ter je namenjen predvsem ljudem, ki jih težijo periodično oziroma kronično izpadanje las zaradi raznih bolezni. Ta specializiran izdelek za lasišče spodbuja ponovno razraščanje las ter zgoščevanje lasišča.
456764 6128

Ocene in mnenja

Opis

Regenerativni serum učinkuje spodbujajoče na rast las ter je namenjen predvsem ljudem, ki jih težijo periodično oziroma kronično izpadanje las zaradi raznih bolezni. Ta specializiran izdelek za lasišče spodbuja ponovno razraščanje las ter zgoščevanje lasišča.

Učinkovitost izdelka je bila dokazana s kliničnimi raziskavami, ki jih je izvedel neodvisni raziskovalni inštitut pod nadzorom dermatologa (Biogened raziskovalni in razvojni inštitut - lastna študija). Rezultati raziskav so pokazali, da je povzročila uporaba seruma Capilarte na lasnih mešičkih vidno izboljšanje, saj je bila ponovna rast lasne gredi povečana kar za 121 odstotkov.

Formula Dermedic Capilarte seruma je sestavljena iz sledečih aktivnih sestavin: Procapil, kompleks Pilotantum, kofein in brezov sok. Slednji v edinstveni kombinaciji učinkujejo pri:

- zmanjševanju tvorbe dihidrotestosterona (DHT), ki je hormon, ki povzroča skrajšanje faze rasti las, zmanjševanje lasnih mešičkov ter je odgovoren tudi za izpadanje las;

- mikrocirkulaciji lasišča, kar pomaga pri pridobivanju dovoljšnje količine kisika, vitaminov ter drugih hranil za lasne mešičke - po uporabi seruma so slednji pravilno negovani ter spodbujeni k nadaljnji rasti ter biološki aktivnosti;

- zaščiti in obnavljanju celic lasnih mešičkov ter lasnih korenin

- preprečevanju prezgodnjega staranja las.

Serum intenzivno sproža rast novih ter podaljša fazo rasti že obstoječih las in na ta način zagotavlja večjo skupno gostoto las. Lasje so po uporabi seruma tudi vidno bolj vitalni.

Hipoalergeno s termalno vodo.

Klinično in trihološko testirano.

Uporaba seruma za spodbujanje rasti las

Manjšo količino seruma je potrebno nanesti na lasišče (lahko suho ali vlažno), neposredno po pranju las. Serum je potrebno nato nežno vmasirati v lasišče ter pustiti, da se vanj vpije. Ne izpirajte.

Za najučinkovitejše rezultate je potrebno izdelek uporabljati vsakodnevno v razdobju vsaj 3 mesecev, nato pa je priporočljivo narediti 1- mesečni premor. V tem obdobju se priporoča uporabljati krepilni šampon Capilarte proti izpadanju las, da se čimbolj celostno ohranijo učinki, ki so se pokazali po uporabi seruma.

Serum je namenjen za uporabo na koži, v primeru stika z očmi pa ga je potrebno sprati z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Aromaterapija
Redne vroče kopeli, ki jim dodate nekaj kapljic vsakega od eteričnih olj kamilice, sivke, navadnega brina, evkalipta in rožmarina, so učinkovito sredsrvo za lajšanje bolečin.

Sproščanje

Sproščanje hrbtnih mišic spodbujate z izogibanjem stresu. Tehnike, kot so meditacija, vizualizacija, biološka povratna zanka in s~mohipnoza, pospešujejo duševno in čustveno sproščanje.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov