Dermedic Emolient Linum Baby lipidna obnavljajoča in pomirjujoča krema, 100 mL

Lipidna obnavljajoča in pomirjujoča krema je namenjena negi najbolj občutljive otroške ter dojenčkove kože, še posebej v primerih težav s pretirano suhostjo, atopijskim dermatitisom in luskavico. Lipidna obnavljajoča in pomirjujoča krema je namenjena negi najbolj občutljive otroške ter dojenčkove kože, še posebej v primerih težav s pretirano suhostjo, atopijskim dermatitisom in luskavico.
6779 6779

Ocene in mnenja

Opis

Lipidna obnavljajoča in pomirjujoča krema je namenjena negi najbolj občutljive otroške ter dojenčkove kože, še posebej v primerih težav s pretirano suhostjo, atopijskim dermatitisom in luskavico.

Koža je po nanosu kreme izdatno navlažena, saj izdelek vsebuje inovativno kombinacijo aktivnih učinkovin, in sicer lanenega, oljčnega in mandljevega olja, alantoina, glicerola ter D-Panthenola.

Od zgoraj navedenih laneno olje, ki vsebuje obilo nenasičenih esencialnih maščobnih kislin (omega 3, 6 in 9), kožo ščiti pred srbečico, pretirano razdraženostjo oz. utesnjenostjo ter oskrbi lipidno plast povrhnjice.

Sestavini oljčnega ter mandljevega olja vzdržujeta naravno ravnovesje kože, obnavljata njeno zaščitno plast ter kožo hidrirata. K regeneracijii povrhnjice dodatno prispeva tudi alantoin.

Vsebnost glicerola in D-Panthenola pa na kožo učinkuje vlažilno, saj obe sestavini pripomoreta k vezavi vode v kožino povrhnjico.

Izdelek ne vsebuje barvil, ščiti naravno ravnovesje kože ter na koži pušča dolgotrajen občutek navlaženosti in pomirjenosti. Kot izredno nežna nega se priporoča zlasti za vsakodnevno pomirjanje in nego zelo suhe do suhe kože, kože, ki se spopada z atopičnim dermatitisom ter kožo z luskavico.

Uporaba lipidne kreme

Kremo je potrebno nanesti v tanki plasti na očiščeno in osušeno kožo obraza ali telesa. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba, in sicer večkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Za pridobivanje mešanic različnih cvetov naj bi se uporabljale stekleničke s pipeto, ki morajo vsebovati dvajset ali trideset mililitrov, v razmerju tri četrtine vode in ena četrtina alkohola. Ta mešanica naj se zmeša z izbranimi cvetovi iz stockbotlesov (to je steklen ica za zalogo, ki vsebuje koncentrirane izvlečke cvetov), v njej pa mora biti največ šest do sedem vrst cvetov, da se prepreči intenziven in večplastni notranji proces v telesu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov